![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Hoca gerektği gibi bir açıklama yapmış. Bu 3 maçın hayati önemi var. Onlarda biliyorlar bunları kazanıpta diğer maçları da kazanmanın gerekli olduğu. Heralde butür motive edici sözler söyleyecek. İnşallah hocam bu maçları kayıpsız atlatırsak şans elimize geçecek ve inşallah mutlu sona ulaşırız...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hücum hattımıza güveniyorum holosko yırtıcı Delgado belli nobre formda tello iyi bu kadro şampiyon yapar Savunmamız ve kalemiz için şüphelerim var Hataları minimuma indirmemiz gerek
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu gün bir daha anladık ki bu kafayla elimizdeki bu kadro darlığı ile ÇOk zor.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu sene şampiyon olacağız inş.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/54218-saglam-3-maci-gecersek-sampiyon-oluruz/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 26-02-2008 16:55 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |