![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ne bu azizelerin işi gücü yok bizle uğraşıp reyting yapmaya çalışıyolar..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ağzı olan konuşuyo uzatmayın sallayın gitsin !
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | devlet arazi verecek ustune stat yapacak kendi arazisinden galatasaray ciktigi icin yapilacak projeden pay verecek 90 milyon dolarlik vergi borclari silinecek besiktas tikir tikir vergisini odeyecek kendi imkanlariyla tesislerini yapacak ondan sonra bunun gibi serefsizler besiktasin serefli adini agzina alamayacak kadar serefsiz olan bunun gibi adiler besiktasa atip tutacak bizim taraftarimizin bir bolumude dogru diyor adam diye kuculecek kusura bakmayinda kabullenemem ben bunu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ben bu yuzden diyorum bu serefsizlere gun yuzu gostermemek icin yonetime hocaya futbolcumuza sahip cikmamiz lazim sezon sonunda istedigimizi yapariz ama simdi birlik zamani besiktasin buyuk taraftarini besiktasin en buyuk gucunu besiktas takimina ve yonetimine karsi kiskirtanlara hadi ordan sizde kimsiniz demek zorundayiz sivas macinda biz destegimizi takimdan cekince neler oldugunu hepimiz gorduk belkide liderdik su anda o hatayi yapmasak | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |