![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | off kötü oldu amannnnnn boşverin ya gereksiz bir kupa zaten fortis midir mortis midir kazansaydık ii olurdu ama önemli olan şampiyonluk .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ibrahim uzulmez bu takimi rezil ediyor cissenin erken sakatlanmasi cok kotu oldu bence belki o olsa boyle sacma golleri yemezdik ben elendigimizden cok cisseye uzuluyorum tamda gs maci arefesinde bukadarmi sanssizlik olur ya
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu kadar yaa ağzına sağlık hocaya laf edenler var hala çıkıp omu oynasın
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sakin ve mantikli ilerlemek lazim fortisi mortisi onlarin olsun bence bugun iyi oynadik rizeye karsi kazanmak turu gecmek icin elinden geleni yaptilar ama derby lerle bu maclari birbirine karistirmayin muhakkak gsyi yenecegiz zaten fb gs macini izledim hakem katletti resmen galatasaray fb 8 kisi kalana kadar valla pozisyon bulamadi rahat yenecegiz kimse kafasina takmasin busefer ilk golu bulursak yine fark olur diyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İyi o zaman çıkıp ben oynayayım bıraıkn artık ya,ne olur.Bu takım hocanın eseri ve bu takım şampiyon olmaz.Hocaya rağmen şampiyon olursa da bütün fizik kurallarını alt üst etmiş olur.
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ya bi sacmalamayin be kardesim kurtulun su onyarginizdan artik allah allah ya sanki kaybetti takim karsinda rakip yokmu arkadasim yenilgi ve elenme arasindaki farki bile bilmeden cikip hocaya atip tutuyorsunuz
![]() | ![]() |
![]() | #48 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
o önemsemediğin kupa sayesinde bi zamanlar UEFA ya gittiğimizi unuttun galiba. Ayrıca her tur atlamada ve final maçında kazanılan milyon dolarların da mı önemi yok sence. 25 yıldır bu kupayı alamadığı için feneri neden yerin dibine sokuyouz o zaman. Kendinizi boş şeylerle avutarak deve kuşları gibi başınızı kumlara gömmeyin. küme düşme sınırında olan takıma evinde bu kadar kötü oyunla nasıl yenildik bunun hesabın birilerinin vermesi gerekmezmi bay hoca ;her puan veya maç kayıbında bahene bulacağına mevcut çözümler varken onu uygulasın. şampiyonluk potasındaki 4 takımıda yaptığı tüm maçları biri hariç yenememiş sadece 1 beraberlik almış.Bu nasıl iştir.Nasıl izahı olur. Güçlü takımlara kaybet,küme düşme sınırındakileri çekirge misali zorlanarak yen sonrada "ben şampiyon olacağım de" bunu diyebilmek için insanda biraz akıl olur. Bu hoca ile asla olmaz. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
eziklerle de dalga geçerim nolcak yani bende isterim kazanalım kupayı ama kaybettiğimizde de üzülmeyelim bu kadar çok denizli küme düşmüyor orta sıralarda puan durumuna dikkatli bakalım ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu defansla bizim halimiz ne olacak diye dusunuyorum bazen ... kendi evimizde rizeye 3 gol atip genede eleyemiyorsak bence defansi bi dusunmemiz lazim , yapilan onemli transferlere ragmen kaleci sorununuda asamadik malesef
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/54358-besiktas-3-c-rize-2-a/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 27-02-2008 18:09 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |