![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bencede son şansımız...Belki yenilsekde(öyle bir ihtimal vermiyorum ama)puan farkı yinede az olacak ama önemli olan önümüzdeki rakibimize yenilip onlara hem puan olarak hemde psikolojik olarak avantaj sağlamamız.Biz de ise tam tersi.Takım oalrak çökecekler,şampiyonluğa olan inançları yarıya inecek.Bu bir gerçek sonuçta.Ya tamam ya devam maçı.Bu kadar şansızlıklar rağmen devam diyeceğiz inş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ben yeneceğimize inanıyorum neden yenemeyelim. Dünkü Galatasaray`ın nasıl kazandığını görmedinizmi kendi evinde golü erken buluyorsun rakibin 10 kişi kalıyor ama Fener beraberliği yakalıyor 9 kişi kalıyor buna ramen son iki dakika kala zorla attığın golle galip geliyorsun. Bu Galatasaray`dan ben korkmuyorum elbette Cisse`nin oynamaması büyük eksiklik,ancak rakibimizinde en önemli silahlarından biri Lincoln yok.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ölmek var dönmek yok ya alcaz yada olcaz geri dönüşü yok bu tip macların | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | COCOUKLAR INANIN INANIN COCUKLAR GUZEL GUNLER GORECEGIZ GUNESLI GUNLER CINCONLARI INONUDE DEVIRECEGIZ SAMPIYONLUKS ARKILARI SOYLEYECEGIZ
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | KAZANACAGIMIZDAN HICBIR SUPHEM YOK SEYIRCI BASKET MACINDAKI SEYIRCI GIBI OLMALI ARKADASLAR AYNI SEKILDE YAPMALIYIZ CINCONA AMA OLDUKI ISLER TERS GITTI KAZANAMIYORUZ O ZAMAN YENILMICEKSIN DAHA LIGIN BITIMINE COK VAR
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | geçen yıl bu zamanlar eziklerle aynı şansı yakalamıştık ve olmadı inşallah bu yıl olur ama olmazsada dünyanın sonu değil daha lig sonuna çok var traftar oarak bunu futbolcularada hissettirmemiz lazım çok fazla gerginlik bize yarar değil zarar getirir sakin olursak başarılı olacağımızı düşünüyorum
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu maçı almalıyız.! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |