![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ben holoskonun en cok takim oyunu oynamaya calismasina sevindim kendim atayim diye hic dusunmedi helal olsun 2 de gol attirdi higuenin golundede nasil duvar olabildigini gordunuz sanirim nobre hayat boyu yapamadigi seydi | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben en az 5 demistim 4 oldu saglik olsun ama kesinlikle bu mac ölcü olamaz hata ve hata bence az atiik diye takimi elestirmek lazim ![]()
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence hem az attık die elstirmeylm hem cok attık die sevinmeyelim hayret nasıl olmusta ertugrul 1-0 dan sonra defans yaptırmamıs takıma ![]()
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ölcülü takımlar coktan geldi gecti bile durumumuz ortada ölcülü takımlarla | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | abatmıssın bence oynadıgımız takımla diger takımları aynı kefeye koyup böle diyemeyız yenmemıs güzel ama bence ligin ilk haftasındaki konya maçı çok önemmlı bjk o zaman görecegız | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | evet benim icinde onemli olan lig gerisi yalan bi arkadasta ertugrul nasil defans oynatmamis takima yazmis ertugrulun hocaligini yaptigi hicbir takim defans oynamadi senin futbolcularinin kafasina lucesku doneminden beri sokulanlari silmeye ugrasiyor | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |