![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geçmiş olsun şimdiden bu adam otoritesini ortaya koyacam diye maçıın içine eder bence.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adil olup dogruları söylesin yeter 2 takım acısından da hayırlı olsun inş. güzel bir mac yöenetir
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Polis hakemin ilk derbi maçı Beşiktaş-Galatasaray maçını yönetmekle görevlendirilen hakem Bünyamin Gezer, kariyerinde ilk kez bir derbi maçında düdük çalacak. İşte Gezer'in bilnimeyen yönleri: Turkcell Süper Lig'de 2 Mart Pazar günü İstanbul BJK İnönü Stadı'nda yapılacak Beşiktaş-Galatasaray maçını yönetmekle görevlendirilen hakem Bünyamin Gezer, kariyerinde ilk kez bir derbi maçında düdük çalacak. Turkcell Süper Lig'deki 3. sezonunu yaşayan Ankara Bölgesi hakemi 35 yaşındaki Bünyamin Gezer, emniyet teşkilatında polis olarak görev yapıyor. Bünyamin Gezer, bugüne dek ezeli rakiplerden Beşiktaş'ın 3, Galatasaray'ın ise 2 maçını yönetti. Gezer'in yönettiği maçlarda Beşiktaş, 2006-2007 sezonunda ligde deplasmanda Bursaspor'a 3-0, bu sezon evinde Sivasspor'a 2-1 ve yine bu sezon Fortis Türkiye Kupası'nın çeyrek final ilk maçında deplasmanda Çaykur Rizespor'a 1-0 yenildi. Siyah-beyazlılar, bu maçlarda 1 gol atarken, 6 golü de kalesinde gördü. Galatasaray ise Gezer ile çıktığı maçlarda, bu sezon deplasmanda Denizlispor'u 2-1 ve İstanbul'da da Vestel Manisaspor'u 6-3 yendi. Karşılaşmalarda sarı-kırmızılıların 8 golüne, rakipleri 4 golle karşılık verdi. Gezer, ligde bu sezon şimdiye dek 9, Fortis Türkiye Kupası'nda ise 2 maç yönetti. Genç hakem, ligdeki 9 maçta, toplam 51 sarı, 4 kırmızı kart gösterdi ve 6 penaltı kararı verdi. Gezer'in yönettiği ligdeki 9 ve kupadaki 2 maçta ise fileler toplam 33 kez havalandı
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... Konu MetiN tarafından (28-02-2008 Saat 22:27 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sayın hakemimizde de cüneyt cakır gibi olmaz umarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bence biraz abartiyorsunuz iyi bir hakem olarak goruyorum kendisini gs lehine verdigi 1 2 penalti karari var tartismali olabilecek denizlideki tam tartismalik olsada ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu adama dikkat etmeli, bu sene g.s nin yönettiği 2 maçta da uydurma penaltılar verdi.Manisa ve Denizli.Taraftarın hakem üzerinde baskı kurması şart yoksa her an bir uyduruk penaltıya kurban gidebiliriz.İlk maçta ki gibi. Bu hakem biraz sakat geldi bana, inşallah bir arıza çıkarmaz.
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/54473-hakem-bunyamin-gezer/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 21:26 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |