![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kaynak neresı | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaş Deportivolu Fabrızıo Coloccını'yı kastetmek istemiş,Ze Castro ile birlikte transferi düşünülen diğer alternatif isim.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Collotcini alınırsa gökan zandan olan boşluk fazlasıyla doldurulmuş olur takıma katkısı benim fikrimce ibrahim toramanla birlikte %100 olur collotcini olmazsa barçalı olaguer ile görüşülüyomuş Olaguerde tam isabet ikisinden hangisi olursa olsun bu takıma şampiyonluk yolunda katkısı çok büyük olur benim fikrim bu yunanlı stoper'i istemiyorum Türkiyenin Büyük Vede En köklü klübünü küçük gören birini inşallah almazlar o bu açıkmayı ŞANLI BEŞİKTAŞ'IMIZIN yunantistan milli takımını yendiğini ya unutarak yada kuyruk acısından yaptığını biliyoruz onu alırlarsa bjk'nin başından gidene kadar demirören ve saz arkadaşları ne trübüne giderim nede forma vb ürünleri alırım bunu inşallah okurlar vestelli uğur incemanda takıma büyük katkı yapar bu benim görüşüm huguinide delgadonun altarnetifi olarakta kullanabiliriz Batuhanada daha fazla şans verilmeli aydın karabulutta süper yetenek alt yapıdakiler buda benim fikrim en az bjkmize 10 yıllık futbol ihtiyaçını karşılar sırf bu jenarasyon için diyorum öbür alt yapıdakileride sayarsak ooo bütün tr'ye yeter murat şahinde gitsin fbnin çöpleri gitti rüştü hariç bu laftan bjk'miz düzeldi holosko gibi transfer yap ama bu kadar bonservis vererek değil tabiiki her yıl 10 tane futbolcu alacağına her yıl bir tane al adam gibi birini al bu bize yeter alt yapı sağlam onlarada güvenmis sonsuz herkes aeo kib . ![]()
__________________ ÖLÜNÜZ YETER BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |