![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() |
![]() SON iki yılın Türkiye Kupası sahibi Beşiktaş’ın bu kez çeyrek finalde elenmesi kulüp başkanı Yıldırım Demirören’i çileden çıkardı. İnönü Stadı’nda 3-2 kazanmalarına rağmen elendikleri Ç.Rizespor maçından sonra menajer Sinan Engin ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam’la görüşen Demirören, "3 milyon Euro’luk bir kaybımız var. Asıl kaybımız prestij. İnönü Stadı’nda her maçta kalbimiz duracak gibi oluyor" dedi ve Sağlam’dan rapor istedi. Avrupa’dan sonra kupaya da erken veda ettiklerini belirten Demirören, bundan sonra lige konsantre olmaları gerektiğini söylerken, "Süper Lig’de şampiyonluk şansımız çok yüksek. Lider olmalıyız Bu hafta sahamızdaki G.Saray derbisini kazanıp, lider olmalıyız ve sezon sonuna kadar zirveden inmemeliyiz" diye konuştu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise, kupadan elenmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtirken, "Cisse’nin sakatlanarak çıkması oyun planımızı alt üst etti. Savunmada ciddi sorunlar yaşıyoruz. Elendiğimiz için üzgünüm. Bu yüzden sizden özür diliyorum. Ligde G.Saray’ı yenmekten başka bir düşüncemiz yok" dedi. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sen takıma öfkelisin de taraftarın sana olan öfkesi ne olacak be başkan. Şampiyon olsak bile şampiyon yaptım projeler burda yeni gelen yönetime sunacağım artık istifa ediyorum demenin zamanı geldi bence.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Aynen katılıorumm...Boylesine onemli bir mac oncesinde takım içerisinde konusmayan bi tek malzemecimiz Süreyya kaldıı..Başkan,2.Başkan,genel sekreter,menajer,teknik direktör.futbolcular...Bu kadar konustuktan snra ALLAH KORUSUN ama işler bir ters gittiğinde hesabı kim verecek?O zman kimse cıkıp da konuşmayacak,herkes kacıcak delik arayacak... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |