![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Defansımız yine güven wermio bana bu maçta | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | iyi kadro alırıs maçı bakiye rağmen | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | hadi hayırlısı ama baki ve tandoğanı bizlerden birisi desteklemeli sürekli top kayıplarının telafisi olmayan bir maç
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | cisse nin olmaması kötü oldu insallah yokluğunu arattırmaz ibrahim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şimdi uçmanın tam zamanı ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İbrahim Kaş biraz içimde şüphe uyandırdı,tecrübesiz ve en son oynadığı maçta hangi maçtı hatırlamıyorum inanılmaz bir hata yaptı ve golü yedik. İbrahim Üzülmez`in yerine Aydın olabilirdi diğerleri ise normal yapacak bir şey yok. Ama yinede bu sakatlıklarda çıkabilecek en iyi kadrolardan biri. İleride Delgado Tello Nobre Holosko gol ayaklarımız olacaktır ve gol atacağız. İbrahim Toraman ve gerisinin göstereceği performans derbinin sonucunu belirleyecektir.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/54760-besiktasin-derbi-11i/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 01-03-2008 18:53 | |
Untitled document | This thread | Refback | 01-03-2008 18:28 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |