![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bize böyle yönetim varken böyle adamlar gelmez gelemez beceriksiz yönetim..!coloccini derler mısıroviç gelir bize ancaa
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| | |
| | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | makarasına söylemiştir ama bana görede ibonun kıymetini bilmeliyiz bi kere adam türkiyenin en çok bindirme yapan kanat oyuncusu (yapsa noluo ama olsun ) | ||
| | |
| | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | yaw türkiyede kaç tane adam gibi sol bek var ki arkadaşlar zaten... Yoklukta ii tabii ki ibrahim. Zaten carlos da Türkiye nin en iilerinden demiş gayet normal bir söylem... | ||
| | |
| | #18 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | İBrahim Carlos' la ilgili söylemlerine karşı ilk cevabını medya sayesinde aldı. Artık yatağında rahat uyur, bir daha Carlosla uğraşmaz sanırım Carlos' un dediğide doğru Türkiyede ne kadar kaliteli sol bek varki, İBrahimde kötünün iyisi işte![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |