Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı
ya arkadaşlar nasıl maç izliyorsunuz anlamadım ki ben şunu söyleyeyim ben başlığa katılıyorum o kadar sert yorum yapmıyorum ama ali tandoğan kesinlikle bjk nın oyuncusu değil bunu 2maça bakarak deil sezon başından beri yaptığım gözlemler sonucu söylüyorum. Avrupa maçlarına bakarsanız gollerin çoğunu Ali nin hataları ve onun kanatta bıraktığı boşluklardan dolayı yedik. Bir çok maçta okadar çok kademe hatası yapıyor ki yukarda bir arkadaş örnek olmalı flaan demiş ama onun yaptıkları ancak yapılmaması gerekenlere örnek olabilir. Tamam hadi diyelim adam bek değil kanat oyuncusu ama kanatta oynadığı zamanlarda da koşmaktan başka bir şey yapmıyor. Trabzondaki serkan neyse Ali tandoğan da o. Herkes İ.Üzülmez e laf atıyor ama Ali tandoğan a gelince yorumlar değişiyor. Hatta bana kalırsa İbrahim in drippling özelliği bile ali de olmadığı için ibrahim ondan daha iyi bir oyuncu. Ali tandoğan ne sıfıra iniyor kesme orta yapıyor ne de iki adım önündeki adama pas çıkarabiliyor. Boboyla ve delgadoyla hiç anlaşamıyor. Alakasız yerlere topları yolluyor. Sırf koşuyor diye kanatta adam oynatılmaz. Ali Tandoğan a güvenerek yola çıkmak yanlış olur. Elimizde o bölgeye alternatifler var zaten ben Ali Tandoğan ın sezon sonu göndeirlmesi taraftarıyım... |
kardeş güzel tesbıtler akşamkı maçta dıkkat ettıysenız tello delgado 2-3 pozisyonda alı ye pas atmadılar bu ona güvenmedıklerıınn göstegesi alı yeteneklerı sınırlı bu saatten sonrada sadce yıl sonuna kadar kalsn bnce.
devre arasınd bnce alının yerıne rızedekı emrah alınabılırdı takasla top teknığı çok ıyı enazındn bu sezon şamp.olmak için alınablrdı.seneye her ıkı kanada 2 tane yerlı bulmaklazım.