Alıntı:
artemis1903´isimli üyeden Alıntı
kardeşim walla artık dayanamıcam ya nasıl maç seyretmiyomusunuz ali tandoğan kaç tane orta açıyor kaç kere adam geçmiş arkadaşlar yorum yaparken biras futbolcuyu bilin yahu lütfen yani ali tandoğan bi kere bile yandan gelip orta açayım demez açarsa ooo deriz iyi futbolcu olmas arkadaş biz görmedik pek doğru dürüst kanat oyuncusu ondan 2orta açtığı zaman iyi futbolcu diyoruz..ne olur arkadaşlar gerçek öünüzde duruyor ali tandoğan para felan mı verdi koruyosunuz bilemm ertuğrulun arkasında durmazsınız bu adamın arkasında durduğunuz kadar  saygı duyyuyorum yorumlara ama yine biras daha dikkatli doğruya yakın yapın  |
Bir bileni kendiniz bellemişsiniz. Kardeşim stoper ve ön libero daha acil olduğu halde onu bile alamazken, oturduğunuz yerden böle boş boş ahkam kesmek yanlış. Alıntı yapacağına düzgün oku önce Ali Tandoğan'ı korumuyorum daha iyisini bulduysan paran varsa getir oynat diyorum. O zaman Allah senden razı olsun derim. Yerine koyacağın adam yoksa ne yapıcaksın. Cisse Allah göstermesin sakatlansa yada çok kart görüyor zaten, cezalı olsa Serdar Kurtuluştan'tan başka ön libero yok. Koray gitti Ali Tandoğan'da gitsin ondan sonra Cisse'nin yokluğunda 11 yap yapabiliosan. Hocanın arkasında durmazsınız demişsin, diğer konulardaki yorumlarımıda takip et istersen. Ricodan başka kimsenin gitmesinin taraftarı diilim oda oynamadığı halde yabancı kontenjanını meşgul ettiği için. Çünkü bence Beşiktaşımızın en önemli ilacı istikrar. İlk 11imiz bile belli diil. Yorumlara saygı duyuyorum demişsin ama ağzına geleni söylemişsin. Hepimiz Beşiktaşlıyız kimsenin Beşiktaşımızın zararına buraya yazı yazmayacağını düşünerek okursak daha yapıcı oluruz. Kimsenin negatif elektriğe ihtiyacı yok. Sana ve herkese ii akşamlar.