Alıntı:
Drizzt Do'Urden´isimli üyeden Alıntı
Bir bileni kendiniz bellemişsiniz. Kardeşim stoper ve ön libero daha acil olduğu halde onu bile alamazken, oturduğunuz yerden böle boş boş ahkam kesmek yanlış. Alıntı yapacağına düzgün oku önce Ali Tandoğan'ı korumuyorum daha iyisini bulduysan paran varsa getir oynat diyorum. O zaman Allah senden razı olsun derim. Yerine koyacağın adam yoksa ne yapıcaksın. Cisse Allah göstermesin sakatlansa yada çok kart görüyor zaten, cezalı olsa Serdar Kurtuluştan'tan başka ön libero yok. Koray gitti Ali Tandoğan'da gitsin ondan sonra Cisse'nin yokluğunda 11 yap yapabiliosan. Hocanın arkasında durmazsınız demişsin, diğer konulardaki yorumlarımıda takip et istersen. Ricodan başka kimsenin gitmesinin taraftarı diilim oda oynamadığı halde yabancı kontenjanını meşgul ettiği için. Çünkü bence Beşiktaşımızın en önemli ilacı istikrar. İlk 11imiz bile belli diil. Yorumlara saygı duyuyorum demişsin ama ağzına geleni söylemişsin. Hepimiz Beşiktaşlıyız kimsenin Beşiktaşımızın zararına buraya yazı yazmayacağını düşünerek okursak daha yapıcı oluruz. Kimsenin negatif elektriğe ihtiyacı yok. Sana ve herkese ii akşamlar. |
zaten şimdi hemen gitsin diyen yok birader. Sezon sonu gönderilip yerine daha iyi biri alınabilir. Şimdi S.Kurtuluş geri dönerse yedek olarak bulunmalı sadece. ilk 11 de oynarsa Holosko ile daha da hızlanan oyunumuzu yavaşlatıyor Tandoğan bu açıdan bize zarar veriyor diye düşünüyorum. Ama dediklerine katılıyorum Cisse nin yerine bir yedek lazım bu kesin. Ama tabi benim tartışmak istediğim nokta da bu değildi zaten...