![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
İbrahim Üzülmez için, 'Türk futbolunun en iyi sol beklerinden biri' diyen Carlos'a tecrübeli oyuncu teşekkür etti. 10.1.2008 İbrahim Üzülmez için, “Türk futbolunun en iyi sol beklerinden biri” diyen Carlos’a tecrübeli oyuncu teşekkür etti. Kaptan Üzülmez, “Carlos futboldan ve futbolcudan anlıyor. Hep söylüyorum, Avrupa’da bu mevkiide benim kadar koşan ve mücadele eden oyuncu yok. Son yıllarda orta yapmaya da başladım. Zaten kusursuz olsam Real Madrid’de oynardım” dedi. Tecrübeli futbolcu, sezonu iki kupayla tamamlayacakları iddiasında da bulundu. | ||
| | |
| | #3 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tamam bende güldüm itiraf edeyim ama 30 yaşına gelmiş bir futbolcunun eksik olan bu yönünü geliştirmeye çalışmasıda taktire değmezmi bende dikkat etmiştim ibo azda orta yapmayı öğrenmiş diye söylüyordum keşke ibrahim akın burak ta ibo gibi çalışkan olsalardı dikkat edin lucescu bosque çalımbay tigana sağlam bu adamı kesemedi sola hep adam alındı ama onu kesemedi
__________________ gidin ya d&d | ||
| | |
| | #4 | ||
| besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Son yıllarda orta yapmaya da başladım... (yorumsuz ) | ||
| | |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ben ibooooo yu severim iyi futbolcu ama bazen oyle seyler yapiyorki adami hasta ediyor resmen...
__________________ -----... Enbuyuk BeSiKtAs ...----- Bizimkisi bir ask hikayesi | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |