![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben demiştim demekten nefret ederim ama işte buyrun size süper bi fiyasko maç 30 mart pazar gününden 29 mart c.tesi gününe alındı.acaba bizim yönetimimizin bundan haberi var mı varsa neden yapılan haksızlığa karşı çıkmıyorlar???
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Onlar o zamana kadar zaten iyileşiyor ya o zamandan sonra yeni sakatlıklarımız olursa. Kimsenin Avrupa`daki ordaki burdaki maçı bizi ilgilendirmez hangi tarihteyse oynanır.
| | |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Evet güzel bi konu vatan millet sakarya hesabı yine dökülücekler bu maçı erteleyin işin içinde Türkiye var flan alakası yok. Biz Liverpool`a yenildiğimizde tribünlerinde Liverpool ve İngiliz bayrağı açan takım ve taraftarı benim kanımdan benim soyumdan değildir. Onun için isterlerse savaşa gitsinler umrumuzda olmaz. Yönetimimizi bu konuda uyaralım mail yağmuruna tutalım şimdiden önlemlerini alsınlar.
| | |
| | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #5 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Bende dedimki; biz 8 yedimizde ingiliz bayrağına sarılan takım benİM ülkemin takımı degildir şu haçlı formasıyla sahaya çıkan sevilla kadar degeri yoktur benm için dedim.. Ertesi günü şamPİYONLAR ligi finalide olsa it gibi çıkıp oynayacaklaR.
__________________ ![]() Bilde gerisi mühim deil sevgim sana özel ve saftır! 19_bjk_03 | |||
| | |
| | #6 | ||
| besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | forza ![]() | ||
| | |
| | #7 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erteleme olmaz.! Olmamalı | ||
| | |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Neden ertelenmesin? Aynı durumun bizim başımıza geldiğini düşünün. Forumdaki herkes eminim "ertelenmeli" diye kampanya başlatırdı. | ||
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gelmedimi aynı durum bizim başımıza liverpool maçı öncesi istedik maçın ertelenmesini ertelemediler yani bu maç ertelenirse içine sindireceksin.helal olsun valla sana!!!
| | |
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Evet içime sindiricem, hatta bence istedikleri bir tarihe ertelenmeli. Bizim oynadığımız Liverpool maçı grup maçıydı ama bu maç çeyrek final maçı olacak. Sen tabii bu farkı görmezden geliyorsun. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/55304-30-mart-besiktas-fb-macini-ertelenecekmi/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 06-03-2008 10:47 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |