![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | ya hocam sen oyuncu değişikliği yapana kadar ben çatladım. bu gibi durumlarda her zaman bu kadar şanslı olamayabiliriz... kazanmak güzel böyle devam inş.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | nereye kadar son dk golleriyle gidicez yaa farklı yenmenin tadı hiçbişeyde yok neticede biz son dakikalarda golde yiyebiliyoruz 5 dk da beşiktaş hüsranla sonuçlanmasın
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Katılıyorum.Ama nce boboya çk sabretti.Daha 35 te söyledm ben bobonun çıkması lazım die.O zaman nobreyi alsa daha çabuk alabilrdik sonucu.Bobo kötü demiyorum ama bu maça hazır olmadığı 30 da 35 te gözktüki... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | inşallah diğer maçlarda şansa ihtiyaç duymayız... nobre de ısrar edilmeli , 1-2 hafta bobo yu kenara çekmek lazım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | boboyu bu takimda kimse kenara cekemez nobre bi gol atti diye kahraman yapmayalim adami simdi bobonun bize kazandirdigi maclarida unutmayalim ama kulaginin cekilmesi lazim ayrica son dakikada degil ilk yaridada bitirebilirdik maci tandoganda azicik beceri olsa ilk yari skoru 1 2 olurdu ama ali 3 metreden gol kaciriyor inanamadim futbolcu olmadigini soylemistim adeta kanitladi bugun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | soy adına yakışır bi takım kurma yolunda ilerliyor !! istikrardan yanayım ne olursa olsun arkasında duramamız gerekir hatta gerekirse yanındakiler gönderilsin ( s.engin ) ama hocamız kalsın
__________________ SiZiN KoRKTuĞuNuZ YeR BiZiM MeKaNıMıZ oLSuN ... ![]() ZeYTiNBuRNu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | genel görüş Serdar Özkan ın neden oynamadığı sanırım buna ben de katılıyorum. Ali Tandoğan antremanlarda ne yapıyorsa Ertuğrul hocamızın gözüne giriyor ama maçlarda geçekten çok yetersiz bir performans ortaya koyuyor. İ.Kaş bence sağ bekte oynamaya uygun hale gelebilir. S.Kurtuluş dönene kadar sağ tarafta İ.Kaş ve S.Özkan oynamalı bence... bir de yukardaki arkadaşın son dediğine katılıyorum Sinan Engin bu takımda fazla tutulmamalı ilk fırsatta yol verilmeli. Son olarak Nobre konusuna gelince, adam Konya yı seviyor Fenerde de bizde de Konya ya golleri var aslında bu dikkate alınacak bir istatistik mi bilmem ama Türkiye de böyle ayrıntılar önemli oluyo bazen, gene attı Konya ya ipten aldı bizi umarım böle devam eder... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |