![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #62 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu formalarımızın kumaşı çok iyi değil ya tekrar pumaya dönmeliyiz bence bende puma olanda var umbro olanda aradaki fark çok bariz belli | ||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cola turkasına bekosuna degıl renklerıne asığız !!! uzerındekı amblem nerede olursa olsun kutsaldır ve degerlıdır bızım ıcın kıyas yapmaya bıle gerek yok bence su ankı sartlarda olan forma bu olanı en ıı sekılde tasımak ve desteklemek olmalı bızım gorevımız | ||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | dediğin doğruda eksik bizim görevimiz daha iyiye teşvik etmek sen ben tepki koymassak olmaz. daha iyisi varken niye kötüsü ile yetinelim. böyle düşünürsek daha çok diatta - gordon izleriz
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
delgadoyuda o sayede ızlıyoruz ama ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Arkadasım yapma gozuun seveim ya,adamların delgadoyu getirmesinle ,formamızın umbro oması ve begenilmemesinin ne alaksı var.Ayrıca delgadoun cok iyi bir futbolcu oldugunu dusunöuyorum. Arkadaslar beko formamızın muhabbeti cok gecti 100.yıl isimli formadan 2 tane var bende isteyen arkadas olursa takas edebiilrim bir formayla.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Umbro nun yaptığı formalarını ilk defa beğendim oda düz beyaz forması chok güsel hemen aldım bir tane birde celtic forması gibi yandan çizgili siyah beyaz olan da güsel . . . ama üretici bir adidas bir nike olsa daha güzel formalarında cıkacağına inanıyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Belirtmekte fayda var: takimin sponsoru kim olursa olsun, Besiktas formasini giyebilmek bir ayricaliktir, kutsaldir. Evet, benim için de Beko formalari çok daha güzel idi, ama eskileri degil, ileriye bakmak zorundayiz. Simdi Cola Turka'mi? O zaman Cola Turka'li formayi alacagiz, maksat takim ve kulüp'e para kazandirmak ki onlarda bize sportif basari hediye etsinler. Haaa bu yönetimle olmaz o baska, ama konu o degil.
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/55410-ah-eski-formalar-nerde-o-gunler/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 07-03-2008 12:32 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |