![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #72 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 18 yaşındayım ve babamö 18 yıldır her senenin formasını alıyor bana 6 senedir benm kendim alıorum. formalarımız 2003 yılında PUMA sporsorluğundaydı ve dünyanın en hakiki kaliteli firmasına geçildi UMBRO bu resimdeki forma benim en sevdiğim forma. kalitesi mükemmel.o sergendeki forma pijama gibi birşey. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #73 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu seneki formalari begeniyoum ben sahsen
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | beko beşiktaş forması ile özdeşleşmişti gerçekten ama cola turkayı suçlamanın anlamı yok | ||
![]() | ![]() |
![]() | #75 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaslar BEKO yu bırakın artık . Beko Rahmi Koç zamanında bizim kalemizdi bizim arkamızdaydı simdi ise bizim rakibimiz febenin yanın da Rahmi Koc bırakdı bundan sonra BEKO olursa sponsor bizim zararımızadır. Hem benim icin sponsorun bi önemi yok formayı kim üretmiş bi önemi yok . Sponsor demek BEŞİKTAŞ ' ımızı en iyi maddi kaynagı saglayan firma olmalıdır suan icinde o Cola Turka dır. Üreten firma Nike adidas olsun isterim ama benm icin fark etmez sonucda BEŞİKTAŞ ' ımızın forması dır onu giyerken ne markasına bakarım ne de sponsoru na ARMAMIZ ve RENKLERİMİZ olsun yeter ...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her zmanda soledım kutsal formamıza umbro yakısmaz cunku dızayn ve kalıte olarak cok kotuu ... bıze bnce nıke veya puma yakısırrr eskı formalrı arar oldukkk hle bu senekı formalar beyaz harıcc dıgerler benım ıcın fıyaskoooooo pıjama gıbı forma uretmısler
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #77 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beko bir dünya markası... şimdi colaturca olmadı beko dedinmi beşiktaşta geliyordu akıllara .şimdi colaturca yazısını silip yeni rakı yazan arkadaşlarım var ne hale geldi forma böyle . zaten üretici firmada saallaama iş yapıyor kağıt gibi forma üretiyorlar. yap adidas adam gibi sponsorunuda beko olsun bitsin.verdiğin paraya deysin 3 e yaptırıp 5 e satıyolar 4 yapıp 5 satsalar genemi kar etmiyecekler endüstriyel işte herşey yazık. rahmi koç un artık kaybedeceği ne varki ver 10 yıllık anlaşma sağlam bir fiyat ismin yaşasın ![]()
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK Konu utkux tarafından (21-11-2008 Saat 17:10 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | ||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hala BEKO diyosunuz ya pes yani arkadaslar o eskiden kaldı Beko nun sahibi Ali KOÇ tanırsınız belki fbenin bir numaralı adamı o yüzden artık BEKO bizim icin yokdur. İler de febeye sponsor olursa şaşmayın
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #79 | |||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
et katılıyorum beko gerı gelsın
__________________ Anti-Demirören | |||
![]() | ![]() |
![]() | #80 | ||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BEKO BEKO BEKO arkadaslar sahibi febenin yönetimin de ki en etkili adam DİKKATİNİZİ CEKERİM...
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/55410-ah-eski-formalar-nerde-o-gunler/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 07-03-2008 12:32 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |