![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|   | 
|    |  #22 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007  Yaş: 35  
				 Tecrübe Puanı: 20    ![]()  |     bence haber dogru sezon sonu ricardinho ve bobo %90 gidiyor arkadaslar sımdı iş yönetımın iyi bir para kazanıp yerine güzel bir oyuncu alması lazım       |  ||
|   |        |  
|    |  #23 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     bobo yapmaa, elbet bir gün gidicegi beli, ama bizdeyken brezilya milli takiminda 3-4 mac oynayip degerine 2 ye katliyip gitsin bence, bobo'suz besiktas olmaz, onunun kalitesinde de besiktasa cok oyuncular gelmez! 15mio€ asaga satilirsa, yönetim tarihinde en büyük hatalraindan birini yapmis olur.    Onun yerine de bir baska forvet alinmasin bence, borclar ödensin ve holosko nobre higuain le felan idare etsinler bence 
				__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
|    |  #24 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007  Yaş: 39  
				 Tecrübe Puanı: 19    ![]()  |     Canlı yayında acıklamıs diyolar ama bence 10milyon euro civarı satlırsa pek uzulmem.Umarım onun yerıne gelecek 2 oyuncu ile cok daha iyi olacağız.    
				__________________   Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!!  |  ||
|   |        |  
|    |  #25 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007  Yaş: 49  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     Bobo gitmemeli.Daha çok erken.Bu adam bize çok para kazandıracak eminim.Bu adamlar 8 milyon EU boşuna vermezler.Bobo'nun geleceği çok parlak.    
				__________________   Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
|    |  #26 | ||
|    Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 19    ![]()  |     bobo giderse cok kotu olur ya umarıö gıtmez      ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #28 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: May 2007  Yaş: 37  
				 Tecrübe Puanı: 21   ![]()  |     tamamen katılıyorum.bazen varlığıyla yoklğu belli olmuyor.    
				__________________   YÖNETİM İSTİFA...  |  ||
|   |        |  
|    |  #29 | ||
|    jet Lee'm...  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]() ![]()  |     yalan haber ya mantıklı olalm. kim şu günlerde böyle bi açıklama yapabilr ? gitmek istediğine inanırım ama böyle bi açıklama yaptığına asla. gitmesine gelince büyük kayp olmaz diye düşünüyorum.    
				__________________   . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ.  |  ||
|   |        |  
|    |  #30 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007  Yaş: 30  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     Kesinliklee bobo giderse çokk büyük kayıP olur bizim için gerçekten bobo gibisini bulmak zor ...ÇOk üzüldüm bobonun gerçekten kalması gerekiyoo sezon sonuna kadar degil baya kalması gerekiyoo..çok moralim bozuldu       ![]()  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |