![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | stadin yerinden ve semtinden vazgecmesinlerde ne yaparlarsa yapsinlar stadi modernize etmesinler yikip yerine aynen yenisini yapsinlar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | stadımızın yeri çok güzel yanımızda dolma bahçe denıze sıfır daha ne olsun biraz daha modern oldugu zaman çok daha güzel olur | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bn dediklerine katılmıyorum..bu stad 10 yıl önce nasıl türkiyenin en büyük stadıydı ve en iyi stadıydı..şimdi ise bizim istegimizi karşılamıyo.bundan 10yıl snrada tamamen karşılamaz duruma gelicek..bu yüzden yeni bir stad şart...şimdi degilse bile 10yıl snra şart. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bnce stadı biraz havaya kaldırılıp yandaki yolları yok ederek geriye doğru alıp boşalacak yerlere koltuk yolların olduğu yerler stad altıda wc büfe falan olsa gayet iyi olur ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Yine bir proje,yine aynı laflar...Ozellikle de şu tarihi dokuya dokunmadan modernizasyon lafı dikkatimi çektii...Herkes burda tıkanıo zatenn..Devlette şööle bi torpilimiz yokki bize bi stad yapsn...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | harbi yapacaklar galiba birşeyler bu sefer bu konu bayağı çıkmaya başladı
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |