![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Federasyonun kesinlikle taraflı olduğunu,bazı güvendiğim spor adamlarından Aziz Yıldırım`ın alem buysa kral benim diyerekten rajon kestiğini,futbolu sadece sahanın içinde oynanıyor sanıyorduk demesini ve 101. yılımızı unutmamak hatırlatmak gerekiyor. Biz iyi oynarız kötü oynarız orası bizi bağlar,sen benim attığım golü vermiyorsan ben şühelenirim. Atılan buz gibi gollerimiz verilse şu anda en az 5 puan farkla liderdik bunuda kimse unutmasın. Her şey ap açık ortada,101. yılda dün gibi aklımda.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aLLah beLaLarını versin....!!!
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Çok kritik haftalarda takımlar nasıl çok titiz çalışıyor ve ona göre hareket ediyorsa hakemlerde çok titiz davranmalı.Hata Bariz şekilde bizim üzerimizde yoğunlaşırsa ister istemez art niyet arıyoruz.Mesela Fb maçında attığımız ikinci golden önce ismet arzuman tüm ''kaşarlığını'' kullanarak foul olmayan pozisyonda golümüzü iptal debiliyor.Mesela hakemler halüsinasyon ile ele çarpmayan topa ent kararı verebiliyor mesela Ricardinho ceza sahası içinde biçilirken devam kararı verilip arda turan ceza sahamızda kendini bulutlara doğru atarken penaltı kararı verebiliyorlar.Liste uzun yaza yaza bitiremem sizde daha böyle pek çok maç hatırlıyorsunuzdur.Mesela geçen haftaki penaltı.Var da var.Bunlar hep bir takıma yapılırsa biz dürüstlük falan bekleyemeyiz hakemlerden hele ki bu satten sonra hiç bekleyemeyiz.Titiz olmalılar titiz başka seçenek yok
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/55693-ofsayt-kalktimi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-03-2008 17:10 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |