![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | O hareketi tekliften sonra yaptı adam Lucescu zamanından bahsediyor,gelseydi öyle bi harekette yapmış olmayacaktı. Bu saaten sonra istemem ama,zamanında laınsaydı isterdim Lucescu gibi bi hoca bunu nasıl kaçırmış şaşırdım doğrusu.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 3 hafta içinde uğuru isteyenler iyiki almamışız diyecekler.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
fb de oynarken Rüştü'den öyle bir hareket gördünüz mü hiç?, ya da fb, gs yada trabzonsporda oynarken Sergen den öyle bir hareket gördünüz mü? Sonuçta ben başka takıma transfer oldum diye diğer trübünlere hareket çekerim diyen bir kişi de ahlak eksikliği vardır. Açıkçası Beşiktaş'ta karakterli oyuncu görmek isterim. Sonuçta rakibine saygı duymayan, profesyonelliğin ne anlama geldiğini bilmeyen bir futbolcunun, Beşiktaş ta oynayıp oynamamasını tartışmak bence yersiz. 2 maç iyi oynamış, 4 maç daha oynar, sonra özüne döner. kendi karakterine uygun bir takıma da transfer oldu, onun için hayırlısı olsun. Tabir yerinde ise tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | inanmıyorum pirim yapmaya çalışıyorlar. ![]()
__________________ Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun Bu kainat bize hep gıpta ediyor isar Biz onbir arkadaşız lakin arkamız daha var Bu zevk alemi dar zannedip de aldanalım Vekar hak gibi sakin nezih ve saf olalım Fakat bu hal ile kuvvet gibi cesur olalım | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/55822-ugur-borali-istemediler/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 12-03-2008 13:05 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |