![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ALemİN KRALI BESİKTAS!!! siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | -bu adam premier ligin iyi sayılacak takımlarından newcastlda forma giydi. -bu adam italyan devi juventusta forma giydi. -bu adam iskoç devi glaskow da forma giydi. bu adam Fransa milli takımında forma giydi. ayrıca g.zan i.toraman lugano edu vb.stoperlein yaptığı hataları klip yapıp koysan her birininki boumsong tan daha fazladır emini.
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
ya arkadaslar siz simdi bakdinis 2.30 dakkalik video la adami asdinis ben hayret ediyom ya vallaha da billaha da hayret ediyom ya.Nesta yada ferdinand e böyle video yapilmas mi sizce yapilir ayni hata ayni komik seyler onlarada yapilir adam milli takim formasi giymis juventustda oynuyor bazi yorumlara bakinca cok düsük bi seviyede oldumusu görüyorum olamaz ya!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ı love you baki mercimeğim benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu adamı alırsanız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | o kadar paramiz yok zaten ya rakamlar yalandır zan sağlam olduğu müdetce yanında da toraman oynarsa bu pandem avrupada bi başarı getirir bize. gitsinler adam akıllı uzun ve hızlı satrofor alsınlar ya yazık bu paralar valla yazık
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arkadaşlar siz hala bu yönetimin transferlerini anlayamadınız mı?4 senede yapılan 45 transfer ve daha 4 senedir puan durumunda adımız bir defa olsun ilk sırada yazılmadı..Bence çok şey beklemeyin bu demirörenin transferlerinden...
__________________ SEN BANA BABAMDAN KALAN MİRAS DEĞİL, OĞLUMA OLAN BORCUMSUN BEŞİKTAŞ'IM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() |