![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bu adamın en iyi yılları glascowda ama onun hakkında italya ve ingilterede detaylı arastırma yaptım.İtalyanlar 2.lig futbolcusu kesinlikle bi<zim takımda oynayamaz diolar.Zaten gecen sene 2.ligte olduğu için oynatmıslar bu sene ise adam yedeğin yedeği ama hala juve defans almak istiyor.Düşünün artık.İngilizler bu adam ingilterenin en kötüsü diolar.Juve sizi yanıltmasın juveninde elinde patladı.Gecen sene herkes gitti bi bu vardı onu oynattılar zaten.İddia ediyorum bu adam bitik ayrıca hiç bir büyük macta fransanın formasını giymemiştir.Fransa brezilya gibi takımlar alakasız maclarda yada hazırlık maclarında bu tip oyunculara yer veriolar.Düzgün oyuncu olsaydı bu yasa gelene kadar 50 60 mac oynardı zaten.Ben herkes hakkında bu kadar acık konusmam ama aldığım kaynaklar cok sağlam.Bu video sadece bi gösterge.30 macını izlemiş adamlar var..Diatta da senegal milli takımının kaptanı ve değişmez oyuncusuydu ve lyonun en basarılı zamanlarında 35 macta oynamıstı.Her sey kariyer değildir...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (18-01-2008 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |