![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu haberleri provakasyon olarak algılıyorum.Çünkü,takımımız şampiyonluğa gidiyor.Elbetteki bunu çekemeyecekler,bu tür yollara başvuruyorlar... Saygılar,
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | asparagas haber sezonun bitmesine 2 ay var nereye gidiyor yalan ![]()
__________________ Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun Bu kainat bize hep gıpta ediyor isar Biz onbir arkadaşız lakin arkamız daha var Bu zevk alemi dar zannedip de aldanalım Vekar hak gibi sakin nezih ve saf olalım Fakat bu hal ile kuvvet gibi cesur olalım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | sezon sonunda gider bence | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ricardinho iyi futbolcu tamam ama nedense beşiktaşa uymadı bazen olur böyle şeyler umarım daha iyisini buluruz ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gidecek ama bence sezon sonunda zaten bi faydasını göremedik
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kesinlikle yanlışlık hemde külliyen..rico paşa önemli bi oyuncu dahada önemlisi beşiktaşımız şampiyonluk yolunda ilerlio ken rico paşa ya çok ihtiyacımız var..bence yönetim ve taraftar lar olarak büyük beşiktaş camiası olarak rico paşayı bağrımıza basıp onu kazanmamız lazım..cocuk dışlandını hissedıo doğal olarak,onu kazanıp bize yararlı olmasını sağlayalım,ilerleyen haftalarda görücez faydasını ben inanıyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() |
Beşiktaş'tan Ricardinho açıklaması Beşiktaş'a 2006-2007 sezonunun başında Brezilya'nın Corinthians takımından 1.7 milyon Dolar bonservis bedeli ile transfer olan ve 1 yılı obsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalayan Ricardinho'nun Siyah-Beyazlı ekipte kalıp kalmayacağının sezon sonu belli olacağı öğrenildi. 32 yaşındaki Brezilyalı oyuncu geldiği günden bu yana kendisinden beklenen performansı sergileyememiş ve bu sezon yaşadığı sakatlıklarla da takımını bir çok maçta yalnız bırakmıştı. Yıllık 1 milyon 750 bin Euro ücret alan Ricardinho'nun bugüne kadar gösterdiği performans sonucu sezon sonu 1 senelik obsiyonunun kullanılmayacağı ve önümüzdeki yıl başka bir takıma transfer olması beklenirken, Beşiktaş yönetimi henüz böyle bir karar almadığı ve bu konunun şuan için gündemlerinde olmadığı kaydedildi. BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ, RICARDINHO'NUN MENAJERİ İLE GÖRÜŞTÜ 10 Mart Pazartesi günü İstanbul'a gelerek Siyah Beyazlı yöneticilerle görüşün Ricardinho'nun menajerleri, Brezilyalı oyuncu için bazı teklifler olduğunu ve Beşiktaş Kulübü'nün Brezilyalı futbolcuyu satıp satmama konusunda ne düşünüdükleri sorusuna sezon sonu yeniden masaya oturulacağı ve şartların tekrar gözden geçirileceği cevabını aldılar. SİYAH BEYAZLI YÖNETİM:"ŞAMPİYONLUK YOLUNDA TÜM FUTBOLCULARIMIZA İHTİYACAMIZI VAR. ŞU ANDA HİÇ BİR FUTBOLCUMUZ SATILIK DEĞİL" Yapılan görüşmede 32 yaşındaki tecrübeli oyuncuya özellikle Brezilya'dan teklif olduğu, ancak menajerinin kulüp ismi vermediği öğrenildi. Siyah Beyazlı yöneticilerin, yapılan görüşmede Süper Lig'de son 9 haftaya girilidiğini ve bu sezon şampiyon olmak için kadrolarında yer alan her futbolcuya ihtiyaç duyduklarını, Ricardinho'nun da Beşiktaş'tan ayrılıp ayrılmayacağının sezon sonu yapılacak görüşmeler sonrası belli olacağını ifade ettikleri öğrenildi. Böyle bir dönemde hiç bir futbolcularının satılık olmadığı vurgulayan yönetim kurulu üyeleri menajerlere "Ricardinho şu anda Beşiktaş'ın futbolcusu ve şampiyonluk yolunda ona da ihtiyacımız var. Biz böyle bir dönemde hiç bir futbolcumuzu satamayız. Ricardinho'nun takımdan ayrılıp ayrılmayacağını sezon sonu yapacağımız görüşme sonrası karar veriririz" dedikleri belirtildi. Bu gelişme üzerine menajerlerin durumu Ricardinho'ya ilettikleri ve transferi ilei ilgili teklifleri sezon sonu görüşme kararı aldıkları kaydedildi. 13.03.2008 ![]() Kaynak : DHA | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/55952-ricardinho-resmen-gidiyor/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 13-03-2008 16:41 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |