![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bu adamın en iyi yılları glascowda ama onun hakkında italya ve ingilterede detaylı arastırma yaptım.İtalyanlar 2.lig futbolcusu kesinlikle bi<zim takımda oynayamaz diolar.Zaten gecen sene 2.ligte olduğu için oynatmıslar bu sene ise adam yedeğin yedeği ama hala juve defans almak istiyor.Düşünün artık.İngilizler bu adam ingilterenin en kötüsü diolar.Juve sizi yanıltmasın juveninde elinde patladı.Gecen sene herkes gitti bi bu vardı onu oynattılar zaten.İddia ediyorum bu adam bitik ayrıca hiç bir büyük macta fransanın formasını giymemiştir.Fransa brezilya gibi takımlar alakasız maclarda yada hazırlık maclarında bu tip oyunculara yer veriolar.Düzgün oyuncu olsaydı bu yasa gelene kadar 50 60 mac oynardı zaten.Ben herkes hakkında bu kadar acık konusmam ama aldığım kaynaklar cok sağlam.Bu video sadece bi gösterge.30 macını izlemiş adamlar var..Diatta da senegal milli takımının kaptanı ve değişmez oyuncusuydu ve lyonun en basarılı zamanlarında 35 macta oynamıstı.Her sey kariyer değildir...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (18-01-2008 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Adam premier ligin gelmis gecmis en kotu defans oyuncusu... Birisi Ertugrul hocayi uyarsin... Aston villadan alalim... laursen yada melborg Is Boumsong the most expensive and worst player in Premiership history?? - CPFC BBS Jean-Alain Boumsong: Most Useless Defender In The Premiership? - Nairaland Who's The Worst Defender In The Premiership? in Barclays Premier League from Football.co.uk Boumsong | fuk.co.uk Boumsong...the Worst Defender In The Premier League? - SoccerPulse Community
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaslar benim anlamadigim, yönetim olsun ertugrul olsun demiyorlarmiydi bizde oyunu arkadan kurabilen bi defans oyuncusu lazim diye, peki lütfen söyleyin boumsungun böyle bi özelligi varmi arkadan oyun kurmak icin???? neden peki halen bunda israr ediyorlar???? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaslar görüldüğü gibi stoperin iki türlüsünden birini alacağız ya ze castro gibi arkadan oyunu iyi kurabilen ama cok güçlü ve agresif olmayan bi oyuncu yada boumsong gibi sert fizikli ama topla oynaması sıfır olan bi oyuncu..ikisi bir arada olmuyor malesef ama bu boumsong da pek iş yok gibi ingizler ve italyanlar bu konda hem fikir...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu durumda ligin ortasında boumsongtan daha iyi bi stoper alınamaz transfer alınacaksa en iysi boumsong şimdi olmıcaksa almasınlar daha iyi ligin yarısında boumsongdan daha iyi bir stoper gelmez hem bır cok ünlü futbolcunun en komik hatalarını eklediğin zaman daha kötüsü daha komiği cıkar bir site vardı bi ara ama ismini unutum hatırlayınca veririm adresi dunyanın en ıyı futbolcuların komık hatalarını 5 dk lık vıdeo toplanmış .. ama bunu yanında bu adamın sahadaki guzel duruşunu topa mudahelesi gibi goruntulerden izlemeye doyamazsınız hem Fransa avrupa dünya şampiyonu oldugu zaman Boumsong da vardı adam kötuyse hiç milli takıma alırlar mı hıc dunya kupasında oynatırlar mı ..?
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hem ıkıncı arkadasımızın verdıgı lınk tekı adam tıtıus bramble ![]() bu sezonun ılk 9 haftasında vardı heralde yanlıs hatırlamıosam sonra sakatlık gecırdı yerıne oynayan adam ıı olunca yedek kaldı bence besıktasa gelecek en ıyı defans oyuncularından bırısı tabıkı bızde ısterız melbergın glmesını coloccınının laursenn ın gelmesını ama onlardan sonra gelecek ısım bence budur yanı herkes sezon basında boyle demıordu o zamanda ıstedık tmm dıodu herkes ama sımdı 2 dakıkalık 1 vıdeoyla adamı asamayız bence.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |