![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #1 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006  Yaş: 35  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |    
 lokomotif gibisin bir orda bir burda her yere yetişiyosun böle ortamı ksilir ya rakibi öldürüyosun adeta bu kadarmı etkili vurulur toplara kalecieri çaresiz bırakıyosun bir tanesin tello bir tane başarılarının devamını diliyorum    |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #3 | |||
|    izmirli kartal  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 21   ![]()  |     Alıntı:  
 ![]() ![]() ![]() ![]()   ![]() ![]() ![]() ![]()   ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 
				__________________     er kim ki bu sırra mazhar,            dünyaya bırakır ölmez bi eser,             gün gelir Zübeyr'i bağrına basar,             benim sadık yarim                                    KARA TOPRAKTIR...   |  |||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
|    ÇUKUROVA KARTALI  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 63    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     1 numara yaff.MükemmeL Bi OyUnCu       |  ||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
|    Can't Forget  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 31    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     süpersin süperrrrrrrrrrrr    
				__________________   ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253   ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #10 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 45    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     bigün beşiktaştan gidicegini düşünemiyorum bile    inşallah o gün gelmez imkansız ama keşke hep bizle olsa ![]() 
				__________________   Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL...  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |