![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | neden kimse oğuzun hesaplarını kontrol etmiyo bu maçtan önce azizden baya bi harçlık almış olması mümküün bence bizim beşiktaşdan gönderdiğimiz adamlar bize karşı it gibi oynuyo (ayhan, sinan....) ezikler nasıl yapıyosa kalede oğuz olunca farka koşuyo bence futbol federasyonu bu maçta şike olup olmadığını incelemeli
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
bu hafta siwas-fener maçında memleketim siwasa bol başarılar ![]() ![]() azize zamanında siwasspora falan staddı koltuktu çok yardım etmişti..umarım bunlara karşılık onurlarını satmazlar. hayırlısı olsun
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |