![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|   | 
|    |  #12 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007  Yaş: 49  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     Küme düşmesini istediğim 3 takımdan biri antep.10 yıl yenemedik Kamilocak'ta bu artık nasıl bir anlayışsa sadece bize kafa tutuyorlar.Bizi yenmeye çalışıyorlar.İnşallah haftaya 6 gol atarız bunlara.    
				__________________   Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
|    |  #14 | ||
  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 26   ![]()  |     ya maçı izlemedim radyodan dinledim 3-0 kadar ya fenerin alec olmadan bi halt olmadığı açık alex e hiç mi baskı yapılmaz ya zaten sahalar berbat sakatlıktan yeni çıkmış ürkek bir alex var kimse yakasına yapışmadı.yapılacak belli aelex i tut alan savunması yap cezasahası dışından şut çektirme    
				__________________   SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON   |  ||
|   |        |  
|    |  #15 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  
				 Tecrübe Puanı: 21   ![]()  |     antepin ezikleri yendiğinide yakın zaman da hatırlamıyorum onlarda eziklere yatmaktan hoşlanıyorlar sanırım    
				__________________   Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN  |  ||
|   |        |  
|    |  #16 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: May 2006  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     |  ||
|   |        |  
|    |  #17 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     YA ARKADAŞLAR ONLARIN NASIL DEĞİL BİZİM NASIL OYNADIĞIMIZ ÖNEMLİ ANTEBİN FENERE HEP KIYAK GEÇTİĞİNİ BİLMEYEN YOK ZATEN SADECE BİZ BURDA KONUŞUYORUZ BAŞKADA BİRŞEY OLMUO    
				__________________   [SIGPIC]http://img251.imageshack.us/img251/747/hakanbz9.jpg[/SIGPIC]  |  ||
|   |        |  
|    |  #19 | |||
  ![]() Üyelik tarihi: May 2007  Yaş: 37  
				 Tecrübe Puanı: 21   ![]()  |     Alıntı:  
 oktay derelioğlu 3 erhan albayrak 1 deli ibrahim 1 
				__________________   YÖNETİM İSTİFA...  |  |||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |