![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kasımpaşa maçından snraki yorumum mu ne ? holosko gelmeden yeri rahattı...başka altarnetif yoktu bobo nobre bir iki istisna dışında ama şimdi holosko geldi forwette yer bulmak için tazı gibi koşuyo pires yapıyo.yarn öbür gün bobo giderse yada bi başkası yine eski halini alır....forma için oynamıyo para için oynuyo..gitsin bnce | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | gitmesine karşıyım dönüşü muhteşem oldu bence devamı gelcek gönderilmesin | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | abi gitsin yaa nobreye o kadar emek verildi bi maçta gol attı diye düşüncelerim değişmedi değişmezde adamın katkısı hiç yok olsa bile paftan gelenler nobreyi aratmaz hatta daha iyi mücadele ederler
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | walla bilmiyorumda burda bu adamın gitmesini isteyenler kesinlikle futboldan anlamıyor nasıl oluyorda bunu söylüyosunuz ya adamın dönüşü muhteşem oldu hemde türk yabancı sorunu yok ne güzel de oynuyor kasımpaşa maçında staddaydım o kadar güzel oynadı ki o savunmayı yedi bitirdi adam nasıl gitsin dersiniz bilmiyorum hayret ediyoum ya..
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | oynamıcak die direk gitsin yani yedektede durmasın.şuan fenerdede galatasaraydada bayko oynayacak adamı yedekte bile istemiyosun gitsin diosun.ondan iyi türk bulabileceksen önerirmisin bize.
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ne alaka ben nobre hayranı falan değilim lütfen konuya bak tartışmak için açmadım konuyu ok
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |