|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
16-03-2008, 23:12 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 39 |
Toroman: Ben de Barış da haksız yere atıldı Beşiktaş'ta, ikinci yarıda kırmızı kartla oyun dışında kalan İbrahim Toraman, hakemin kırmızı kartlardaki kararlarını doğru bulmadığını söyledi. İbrahim Toraman, maçtan İbrahim Toraman, maçtan sonra yaptığı açıklamada, ''Bana gösterilen kırmızı kartı doğru bulmuyorum. Haksız bir şekilde oyundan atıldığımı düşünüyorum. Ayrıca Trabzonsporlu Barış'a gösterilen kırmızı kartta da hakem hatalı bir karar verdi'' diye konuştu. Beşiktaşlı futbolcu Delgado ise gerçekten kimi zaman böyle maçları kazanmanın zor olduğunu dile getirerek, ''Ama özellikle oyunun kimi bölümlerinde çok iyi futbol oldu. Kazandığımız için mutluyuz. Artık rahat rahat diğer maçı bekleyebiliriz'' dedi. Arjantinli oyuncu, Rüştü'nün başarılı performansıyla ilgiliyse ''Bugün Rüştü'ye kesinlikle teşekkür etmeliyiz, ilk yarıda 1, ikinci yarıda 3 topu çıkardı. Bugün kazanmamızın en önemli nedenlerinden birisi Rüştü'nün çok iyi oynamasıydı'' yorumunu yaptı. Holosko'nun gelmesiyle birlikte takımın hücum yollarında çok daha tempolu oynamaya başladığını savunan Delgado, ''Kendisi çok çabuk bir oyuncu. Umarım katkı sağlar da bu sezon şampiyon oluruz'' diye konuştu. Delgado, maçta kazandıkları serbest vuruşlarda Tello ile aralarında karar verdiklerini vurgulayarak, ''Barajın durumuna göre ve kalecinin pozisyona göre ikimiz aramızda karar veriyoruz. Pozisyon sağ taraftaydı ve sağ ayaklı birinin vurması gerekirdi. Bu yüzden ben vurdum ve gol oldu'' dedi. Hedefe kilitlendiklerini de vurgulayan Delgado, kesinlikle rahatlamamak zorunda olduklarını söyledi. Delgado, hakem yorumlarıyla ilgili de, ''Hakemler iyi veya kötü niyetli olmak isterlerse bunu yaparlar. Bugün hakemin kararlarını değerlendirirsek, İbrahim Toraman'ın kırmızı kartla oyun dışı kalması ağır bir karar gibi geldi'' diye konuştu. İbrahim Üzülmez ise bugünkü maçta karşısında oynayan Yattara'ya övgüler yağdırarak, ''Çok oyuncunun karşısında oynadım ama Yattara çok iyi futbolcu. Maçtan önce onu durdurmak için Tello ile konuştum ama maalesef bunu saha içinde bazen yapamıyorsunuz'' dedi. ''Artık takım ve camia olarak şampiyonluğa inanmış durumdayız'' diyen İbrahim, bugünkü maç için de Rüştü'ye teşekkür borçlarının bulunduğunu, deneyimli oyuncunun kritik pozisyonlarda iyi müdahaleler yaptığını ve galibiyette büyük pay sahibi olduğunu vurguladı. -ÇAĞDAŞ: ''ART NİYETLİ VE EYYAMCI OLMAK YANLIŞ''- Trabzonspor'un deneyimli futbolcusu Çağdaş hakem Bülent Yıldırım'ı, verdiği kararlar nedeniyle eleştirdi. Çağdaş, İbrahim Toraman'ın oyundan atılmasının hatalı olabileceğini ifade ederek, ''Hatayı hatayla kapatmak yanlış. Art niyetli ve eyyamcı olmak yanlış. Hakemin art niyetli 1-2 kararı maça etkide bulundu. İbrahim Toraman atılınca, Barış'ı atarak hatayı telafi etmeye çalıştı. Beşiktaşlı taraftarlar bile bunu anladı. Kendisiyle alay etmeye başladılar'' diye konuştu. Çağdaş, Beşiktaş karşısında çok iyi oynadıklarını, 3. gole dek pozisyonlar bulduklarını, ancak bunları değerlendiremediklerini söyledi. Kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Trabzonsporlu genç futbolcu Barış ise aldığı darbe sonucunda kendisini yerde bulduğunu ifade ederek, ''Galiba hakem aldatmaya yönelik hareket olduğunu söylemiş'' derken, Beşiktaşlı taraftarların kendisinin gördüğü kırmızı kart sonrasında ''eyyamcı hakem'' diye bağırmalarıyla ilgili olarak da ''Beşiktaş taraftarı yapması gerekeni yaptı'' dedi. Barış, rakipleri karşısında çok pozisyon bulduklarını ve sonucun maçın hakkı olmadığını dile getirdi.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
|
16-03-2008, 23:14 | #2 | ||
Eagle dragging on Smoking Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 | Toroman hakettide barışa yazık oldu
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
16-03-2008, 23:16 | #3 | ||
hüngürella Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 | toroman bir değil iki değil senin bu yaptığın. bide şaşırmıyormu kartı yiyincce deli oluyorum ya. zaten sarın vardı dikkat etsene. | ||
16-03-2008, 23:17 | #4 | ||
Can't Forget Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 30 | 2 side haksız yere atıldılar toroman kaydı fakat adamın yanından kaydı 2 sinde de
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 | ||
16-03-2008, 23:18 | #5 | ||
Eagle dragging on Smoking Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 | Şakamı
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
16-03-2008, 23:19 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 39 | toraman hak etti biraz dengesiz girdi topa ama barsın hic sucu yokdu ben kart gösterdiginde tello gösterdi sandım aha yandık simdi dedim bi baktım barısa yazık oldu
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
17-03-2008, 01:14 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 30 | kesinlikle barış boşuna atıldı ama tarih tekerruf ten ibarettir aynı hakem rüştüyü atmıştı boş yere bu da demek oluyorki hakem diyet ödedi yani hakemlik camiyasına anasına eşine ve herkese ihanet etti yazıklar olsun hakem sana
__________________ . | ||
17-03-2008, 01:24 | #8 | ||
Banned Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 | bizim ibrahim atılması yerinde bir karar ama barış gerçekten çocuga yazık oldu bizim ibo yapmıssın hareketi birde yapmadım diyorsun yersin böyle kırmızıyı akıllanmıycak bu adam ya | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/56398-toroman-ben-de-baris-da-haksiz/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 23:18 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |