![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kadar yanlı bir medyanın dünyanın hiç bir yerinde olacağına inanmıyorum. Adını bile ağzıma almak istemediğim şu malum spor programının haftanın en önemli karşılaşması olarak gösterilen BEŞİKTAŞ-trabzonspor karşılaşmasının yorumlarına geçildiğinde saat tam 3:00 ı gösteriyodu!.. Yorumlanan maç bi derbi maç olmasına rağmen yorumlar sadece 15 dakıka sürdü!.. fakat maçtan sonra yaşanan üzücü olay hakkında yapılan yorumlar 20 dakkaydı!.. Bu konuyla ilgilenilmesinin vaktinin zamanı geldi de geçiyo bile artık. Umarım önümüzdeki maçlarda gerek pankartla gerek tezahüratlarla bu konu gündeme getirilir. YETER ARTIK ULAN YANLI MEDYA,YANLI BASIN İSTEMİYORUZ!.. ![]() forza alıntı .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen saat gecenin 3 ünde maç mı yorumlanlır . onu geçtik lider takımı kısa bir görüntü ile vermek doğru mu kolpasınız hepiniz .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | artık buna tepki verilmeli. abicim girin bakın büyük diye geçinen gazetelerin web sitelerine.. adamlar febe den gese den bahsediolar. yok böyle bişey ya. liderden bahseden yok! zoruna gidiyor herhalde 10 kuponluk basının şampiyonluga gitmemiz! dur denmeli artık! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Hakkaten yav olmaz böyle adilik . Bütün spor programları aynı gece yarısı başlıyo utanmadan birde lideri en son konuşuyorlar saat olur 3 veya 4 .Ulan utanmaz medya oldu olacak birde kırmızı nokta koy . tövbe tövbe yav. LANET OLSUN GS Lİ VE FB Lİ MEDYA İSTEMİYORUZ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
ben rıdvanın bu haftaki yorumu çok taraflıydı artık beşiktaşı gördüler kazanmaya devam ediyor korktular onlar bu kadar galibiyet serisi beklemiyorlardı dikat edin rıdvanın konuşurkenki ses tonuna küçümser gibi alaycı ben direk bastım kanalı değiştirdim ben sadece bjk tv izliyorum yorumlarda diğer tüm kanalar taraflı özelikle rıdvan asabımı çok bozdu terbiyesiz şimdi göüyoruz nasıl beşiktaşa saldırılıyor internet medyası gazeteler tv ler tamamı beşiktaşımıza saldırıyorlar ben artık okumadan geçiyorum bakmıyorum bile.
__________________ Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun Bu kainat bize hep gıpta ediyor isar Biz onbir arkadaşız lakin arkamız daha var Bu zevk alemi dar zannedip de aldanalım Vekar hak gibi sakin nezih ve saf olalım Fakat bu hal ile kuvvet gibi cesur olalım | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |