![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Ertuğrul' un en güzel cevabı hem kupada hem lig de şampiyonluk olacak inşallah. El alemin ağzı torba değilki büzesin ![]() ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
hani beşiktaşın başına memur lazımmış ya devlet terbiyesi almış..... sataşacak çok şey üretirler daha
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sevgili kardeşim bu yazıyı yazanın art niyetle bu yazyı yazdığını söleyemeyiz sadece devletin başındakilerin futbola etkisini göstermek amacıyla yazılmış bir yazıdır burda art niyet arayacak olursan bu yazıyı polemiğe çeviren basına çatmak en dorusu olur.
__________________ ![]() Bilde gerisi mühim deil sevgim sana özel ve saftır! 19_bjk_03 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 5 wakit namazınıda kılarr karısınında başı kapalıdır.... bundan ötesi yoq gerisine kimse karışamaz.!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
éLaZıĞ dişi kartalı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | uğaraşacak başka adammı kalmadı yaa anlamıyorum o kadar ******* adam var gelip Ertuğrul hocaya bulaşıyolar..(!) Ertuğrul hoca ii demiş ama kapak olsun ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | şrefsiz herifler anladılar başka türlü olmıcak Beşiktaşımı karıştırmak için her türlü yolu denemeye başladılar. avuçlarını açıp yalamayı öğrenecekler.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne kadar gaza gelmişsiniz. Sakin olun.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Gaza gelmekle alakası yok ![]() ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | vallaha buna gaza gelmek deniyosa gaza geldim herşeye sabrederimde bu konuda aptal aptal yorumlara çamur atmalara beşiktaaşı siyasetle ve din le bölmeye çalışmalara katlanamam. öyle bol kesenden konuşuyolar şöyle birini karşılarına alıp konuşsalar ya. mesela alen abiyle erman toroğlu ahmet çakar oturup canlı yayında tartışsalar ya öyle kendi programında rüzgar yapmakla olmuyor
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |