![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 

|  |||||||
![]()  |  
|   |  LinkBack (1) | Seçenekler | Stil | 
|   |  
|    |  #1 | ||
|    Can't Forget  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 31    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |    
 Bir sitede dikkati mi çekti bu konu     sizce beşiktaşımız derbide sahaya fenerbahçe ' ye şampiyonlar liginde başarılar pankartı ile çıkar mı ? eğer çıkarsa ne kadar doğru olur bu pankart . sonuç her ne olursa olsun hepimiz aynı VATAN dayız Hepimiz Türk ' üz . ben yine febe taraftarını ve takımını sevmiyorum ama onlar ezikliği ile kalsın biz fair play takımımız ve fair play taraftarımızla kalalım ve sahaya FENERBAHÇE ' YE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BAŞARILAR pankartı ile çıkalım . 
				__________________   ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253   ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #2 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: May 2007  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 22   ![]()  |     valla ne yalan soyliyim çıkılmasını istemem ama çıkılacağından da eminim       keisn boyle bi pankartla çıkılacaktır ama eminim taraftarlarımızda ıslıklayacaktır. yanı kabullenmesi zor bir olay bence  |  ||
|   |        |  
|    |  #3 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007  Yaş: 35  
				 Tecrübe Puanı: 20    ![]()  |     bencede        |  ||
|   |        |  
|    |  #4 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 37  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     ne cikarmarsi yaa. bizle sampiyonlar liginde liverpool hezimetinden sonra nasil davrandilar, nasil pankart actilar görmedin mi.    Asil chelseaye basarilar yazmak lazim oraya. 
				__________________   BESIKTASIM HAYAT SENSIN DÜNYAM SENSIN HERSEY SENSIN...........  |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 48  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     onlar hata yapdi ise biz aynisini yapmamaliyiz..bu büyüklügümüzü gösterir..    
				__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
|    |  #6 | |||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007  Yaş: 39  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     Alıntı:  
 büyüklüğümüzü gösterecez biz onlara inönüd ![]()  |  |||
|   |        |  
|    |  #7 | |||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 34  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     Alıntı:  
 Senin asil dediğin chelsea rövanş maçında terör var diyerek senin stadına gelmedi. Sen hala onlara asil de. git abramovic in elini öp harclık iste.   boşverin bizi ilgilendirmeyen iki takımın maçı. pankartla çıksakta bişe değişmez sadece gereksiz.
				__________________   ![]() Bilde gerisi mühim deil sevgim sana özel ve saftır!   19_bjk_03   |  |||
|   |        |  
|    |  #9 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 48  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     bence cok iyi olur böyle bir pankart..    fenerbahce avrupada basarili olursa ülkemize puan getirecektir..ben fanatik besiktasliyim ama avrupada fenerbahceyi gönülden destekliyorum sonucta hepimiz TÜRK´üz! böyle bir pankarti cArsi acsa daha güzel olur. 
				__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/56569-besiktasimizin-fenerbahceye-sampiyonlar-liginde-basarilar-pankarti/   |  ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 18-03-2008 13:41 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |