![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşm bu gazeteyi kaale alıp şuraya konu bile açmanızdan utanıyorum.bnm için fotomaç kadıköydeki sewilla maçndan sonra bitti.bi daha ne alırım ne okurum.... 90dk boyunca fener taraftarının susdugunu en iyi yaptıkları ıslıklamayı bile yapmadıklarını hepimiz biliyoruz.... fotomaçn manşette ne wardı ?? Muhteşem koro.fenerbahçe taraftarı 90dk hiç susmadı.... (size neyi htrlattı??==) | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beşiktaş'lı da olan bir tiyatro-sinema yazarı oyuncusu aynı zamanda şair Yılmaz Erdoğan'ın bir lafı var ya ''ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim.'' işte bu laftan yola çıkarak şunu söyleyebilirim.Bize karşı olsun geseye karşı olsun veya herhangi bir avrupa takımına karşı olsun febenin bu favori olma ihtimali varya işte ben ondan nefret ediyorum.Yani biz İnönüde maça çıkacağız bütün spor kamuoyunun favorisi illaki febedir.Bu uydurmamı derseniz katılmam.Diyeceğim şu ki ben Beşiktaş'ımın favori olma ihtimalini sevmek istiyorum arkadaşlar
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. Konu northwest_eagle tarafından (18-03-2008 Saat 18:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu başlığı atan Spor Müdüründe KUş kadar beyin yok.! Sanki Her Zman Final Oynuyorda Fener Şampiyonlar Liginde böyle bir başlık atıor..! Harbiden rezil bunlar ya.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya arkadaslar satilmis basin bu.ne diyecekti sanki. macta sesi solugu cikmayan seyircilere 90 dk susmadi kadikoyu inletti diye yorum yapan dalkavuklar iste.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/56584-fenerbahce-chealseaerken-finalkomiksiniz-yaw/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 18-03-2008 18:03 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |