![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kazasız belasız tamamlansında en az kayıpla evimize dönelim...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çArşı ezikbahçe asla değil kale arkasına geçilemez ve geçirtilemez,çArşı`nın yeri bellidir bunu da yönetim çok iyi biliyor. Yeni stad yapılsında ondan sonra daha detaylı konuşulur bu konular.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çArsı nın yeri bellidir arkadaslar KAPALI sanmıyorum ordan cıkartılacagını...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | abicim benmi yanlis anladim bu konuyu carsi nereden para verip kombine alabilirse yeri orasi olacak sanirim bu konuda hemfikiriz bide ne demek carsiya sorulcak stadin neresinden yer istersiniz falan diye besiktasin sahibimidir carsi bazi seyleri abartmayalim isterseniz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Resmi bi açıklama varmı ? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |