![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #11 | ||
|    1903-1984-2008  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 34    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Kim oynarsa oynasın bizde bu kale oldukça daha çOk gol yeriz.!       |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #14 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     g.zan  yetıscekmıs  ıns....kas  war..baska  alternatıf  yok  zaten  dusuncek  bısey  yok........bı  transfer  dııp  duruolar  bı  numara  olcaa  yok  bukadar  zor dııl  bu  ısler  yaaa   transfer  sezonu  bıttı  bıtcek  bu  saatten  sona  alınan  oyuncudan  hayır  gelmez  arkadaslar..     elde  kalanlar  werılır  son  anda  bızede  elde  kalan  dııl  ıse  yarıcak  adam  lazım  yaw![]() 
				__________________   besıktassn sen bizim canımız...    |  ||
|   |        |  
|    |  #16 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 39  
				 Tecrübe Puanı: 18    ![]()  |     sanki defans 4 4lük gibiyniş gibi tühh nolcak şimdi napıcazz     ![]() ![]() 
				__________________   SiZiN KoRKTuĞuNuZ YeR BiZiM MeKaNıMıZ oLSuN ... ![]() ZeYTiNBuRNu   |  ||
|   |        |  
|    |  #17 | ||
|    Can't Forget  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 31    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     defans baki olsada kötü ki anam    ben toromana yanarım.. 
				__________________   ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253   ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #18 | ||
|    gurbetci kartal  ![]() Üyelik tarihi: May 2006  Yaş: 45  
				 Tecrübe Puanı: 25    ![]() ![]()  |     ABICIM BEN SIZE DIYEYIMMI COK IYI OLACAK COK HEPINIZDE GORECEKSINIZ SUPER OLACAK ALLAHA SUKUR IKI HATA MAKINASINDADA KURTULMUS OLDUK 1 MACLIGINADA OLSA    |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |