![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
en onemli haftalara giriliyor ve adam kirmizi kart gorup 2 hafta daha yok. ve niye kaldirildi o konu anlamadim. liverpool ve marsilya maclarinin benim icin onemi fener macindan az degil.neyse herkes benim fikrime katilmak zorunda degil tabii ki......
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bobodan nefret ediyorum
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | abi bence boboya başka bişi yapıldı orda pozisyon net değil uzaktan ...... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ahhh holoskooo senin gibi 2 kişi daha olsa daha ne ![]() bobo maçı katletdi..yazıklar olsun
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yha bnde anlamadın bırı dıo ymrk attı brı dıo ıttı bana ıttı gbı glıo lıg tvde 1 kameradan aynı pozısyonu gosterıoo ymruksa kırmızı normal ama ıttıyse fln bunlar hr macta oluo b kadarda olmazzz derımm
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bi kere tüm sucu bobo ya atmak olmaz sncta sampiyonluga oynayan takımsnn ama alt sıralarda mücadele eden takım sndn daha ii oynuyo buda herhalde bobo nun sucu olamaz gerceken kötüydük top hep bizdeydi ama kaleye bi türlü gidemedk | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben bobo nun baştan beri satılmasından yanaydım yaptığı takımı satmaktan başka bir şey değil. bide çıkarken hakemi itmesi bence kırmızı kartı bilinç altında yedek kaldığına tepkili olduğundan gördü.Ertuğrul haca yıda anlayamadım belkide türkiyenin şu sıralar en formda forvet ikilisini neden bozdu.şampiyon olmak istiyosak feneride,sivasıda yenmemiz lazım aksisini düşünemiyorum. Konu mypatxah tarafından (22-03-2008 Saat 22:43 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Kendi adıma söylüyorum yeni kurulan bir kadrodan ve yeni gelen bir hocadan hemen sistemini oturtup Şampiyonluk getirmesini beklemiyordum. Ama Bizi siz umutlandırdınız. Oysa ki biz "SEVMEK İÇİN SEVMEDİK" diyebilecek kadar takımına oyuncusuna sahip çıkan taraftar gurubuyduk ki hala da öyleyiz ama size "UMUTLANDIRIP UTANDIRMAYIN" da demiştik... Kimin hatasının bedelini ödüyoruz biz şimdi Ertuğrulun mu Bobonun mu yanlış transferler yapan yönetimin mi?yoksa tek şuçlu herşeye rağmen arkanızda olan cehennemin dibindeki stada bile koşa koşa gelen taraftar mı? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57090-bobo-istanbul-buyuksehir-belediyespor-macini-batirdi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 22-03-2008 22:45 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |