![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | walla bilmiyorum artık.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gercek besiktasli hicbir futbolcunun hayrani olmaz.boboymus ibrahimmis holoskoymus hepsi gelir gecer.gercek besiktasli takimina ihanet etmeyen ve her macina ayni duygularla cikan macta ortaya yuregini koyan futbolcuyu sever bagrina basar.bizler besiktasin taraftariyiz pop starlarlarin pesinde kosan onlara asik olan genckizlar degiliz. herseyden once besiktasin futbolcusu takimina ihanet etmez ve besiktas taraftari ihaneti afetmez.cok ornekleri var bunun.yakin zamanda.
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sende ağzını hayra aç bi ya.sabahtan beri umutsuz umutsuz sinirimi bozdun ya.Biz istedikte neyi yapmadık ya.Yencez haftaya.Yüksek tut azcık moralini.Ne biçim beşiktaşlısın ya saldın hemen kendini.Silkelen bi
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | eger ruhsuz bobo ile yurekli pascali mukayese ediyorsan ben birsey demiyorum.ve benim derdim boboyla pascalla aliyle veya osmanla degil.bobonun yaptigini holoskoda veya ne bileyim bir baskasida yapsaydi ayni gozle bakardim.takima ihanet etmeyeceksin.kirmizi kart mi gormen gerekiyor gercekten hak ederek gor takima katkin olsun.korner atilacak rakip seni tuttu veya tahrik etti diye (ki etmedi rakip normal sekilde her macta yapildigi gibi rakibine hareket imkani saglamadi.) kart gorme.gordugun kart takimini zorda birakti ve haftaya fb ile macin var.buraya kadar yazdiklarimla senin dusuncelerin arasinda farkliliklar var mi ben Wade dostum.
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
1.si ben Bobo'nun ihanet ettiğini düşünmüyorum, orada tam tersine penaltı vardı. 2.si Fener maçında zor durumda bıraktığını düşünmüyorum, sanki Ertuğrul Fener maçına 3 forvetle mi çıkacaktı? | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57113-tel-tel-dokulenler/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 25-03-2008 04:01 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |