![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Eskiden en azından Avrupada isim yapmış transferler yapardık..(Guinti, zago,carew) şimdi bu schildenfeld ismini duyan varmı? Ne başarı yaşamış. Onu bırak Avrupa kupalarına kaç kez katılmış..Tecrübesiz, isimsiz adam bence gelmemeli artık..Hedefleri büyük tutup böyle küçük adamlar alırsak istikrarsız bir takım oluruz. Bu takımda bir transfer komitesi yok mu? Bu futbolcuyu alın diyenler kim? Yoksa Pley steyşından mı seçiolar bu futbolcuları..Beşiktaşın transfer hataları çok maalesef..
__________________ Ölümüne BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya bırakın ya adamın 2.macı bu takım uyum sorunu yasıyooo b u taraftarada futbolcu beyendiremezsin zaten bunları anlamak mumkun deil hemen adamı asın kesin yazık bae herkes futbolcu yorumcusu olmus
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu adam futbolun "f"sini bilmiyor yahu. hala bu adamdan medet umanlar var, hiçbir futbolcu 10 metreyle ofsaytı bozamaz. Gerçekten ben bu adamın gözlerinde bi sorun olduğunu düşünüyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bencede bu cidden köR galiba ya :S iice bi doktora gözüksün
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yani kesinlikle herşey bu kadar kolay bitemez biz yine devam edelim Tam destek hep destek çıkalım.yani bir maç kaybettik kayıbımızın oldu yiNe ama.hep destek çıkalım neden feneri yenmiyeLim ki...? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kardeş Fener maçı garanti zaten, o maçtan kimsenin şüphesi olmasın fark yapacağız. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yazık diyorum , böyle bir oyuncuyu bjkye layık görenlere , şimdi yazıcaklarımı unutmayın , fener maçından sonra copy-paste yapıcam tekrar ... - Teknik Heyet ; Gordonu fener maçının kadrosuna almayacak , sakatlık bahanesiyle veya gordon , ben gene görmüyorum diyecek .... çünkü fener maçında gordonun rezil olmasını istemeyecekler , çünkü olası bir gordon faciasında , şampiyonluktan uzaklaşan bir beşiktaş ve istifaya dayanan bir teknik heyet olacaktır ... SONUÇ : Gordon Fenerbahce maçında oynamayacaktır !!! Rezillik , kimler ne para götürdü acaba , aslında heran bir açıklama bekliyorum , ricardinho gibi ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57137-gordon-faciasi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 23-03-2008 11:09 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |