![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | eyvah yandık ![]()
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Güvenmekten başka çaremiz olmadığı için değil o maçta gerçekten güvendiğim için güveniyorum. Sadece Hakan`a değil bütün oyunculara sahaya çıkacak llk onbirde kim olursa olsun hepsine güveniyorum.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valla beşiktaş aşkına güveniyomuş gibi yapıyorum ama içten içten diken üstündeyim keşek rüştü skatlanmasaydı
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ben sana guveniyorum hakan aramizdaki bazi arkadaslarin fener taraftarindan farki olmadigi icin merak etme en iyi gunlerinde aslan hakan buyuk hakan demeye baslarlar yorma kafani bu ulkenin en iyi kalecilerinden birisi olacagindan suphem yok keza sendeki azim ve hirs ve yetenekle herseyi becerebilirsin volkana fener taraftarinin yaptiklarini bizim taraftarimizda sana yapiyor merak etme umursama sen buyuk kaleci olacaksin calismaya devam
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kendini kanıtla artık ya güvenmekten baska caremiz yok zaten...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok hata yaptığı maçlar oldu ama o maçlarda da bir tane iyi oynayanda yoktu zaten. Yeteneği var, biraz tecrübe eksiği var. Ankara'da maçlarını çok takip ettim, bence Türkiye Lig'inde şu an için en atletik kaleci kendisi. Biraz zamana ihtiyacı var sadece...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
aaa valla ayip ettin kardesim bizim taraftara sabir deme sakin sabirdan anlamaz onlar hakan cikacak ve harikalar yaratacak yoksa yandi ondan kaleci falan olmaz artik gecen sene deivide soven bizim taraftardi bu sene bjk macinda oynamayacagi icin sevinen yine bizim taraftar o yuzden bosver bole seyler yazma sabirsiz adamlar sabirdan anlamazlar
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu sadece bizim takımımız veya taraftarımız için değil bütün ülke için bir sorun. Bir sene defol git denilen oyuncunun ertesi sene hayranı olunuyor. Tek sorun istikrar. Şu an milli takımda yer alan Türk kalecilerin biraz geçmişini hatırlarsak Hakan'dan çokta farklı değillerdi. Hakan'dan mucize beklemeyelim bu maçı kazanırsak veya kaybedersek ortasaha belirler bunu..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57220-arikan-bana-guvenin/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 24-03-2008 14:52 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |