![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yönetim gerçekten basiretsiz. hiçbir takdiri şayan tarafı yok demirörenin. ne toptan ne topcudan anlıyo bence. faik bey futbolmania da dün aksam cok güzel konusdu. adamlar topcu alıcakları zaman yöneticiler acaba kulube de oturur mu diye soruyorlar dedi. böyle bi sacmalık mı var ya ? higuian ı bosuna yolladılar. öyle yetenekli bi adamda zor bulunur?! | ||
| | |
| | #2 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yönetimde çok sorunlar var doğru ama kaybettiğimiz maçlarda hakem kadar en az defansında suçu vardı dikkatedersek | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Hala yönetime rağmen,hakemlere rağmen,ona rağmen buna rağmen şampiyon olma şansımız devam ediyor ama.Helede haftaya fb'yi yenersek ki bundan hiç bir şüphem yok, o zaman şampiyonluk şansımız dahada artacaktır.Biraz daha sabır,en azından 5 gün daha sabır... | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kardeş,kesinlikle haklısın.fakat bu defansın en zayıf halkası gordon şildenfelt.nasıl transfer edildiği ortada.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yönetim hoca manajer hepsi hatalı baştan aşağı gitmeliler aynı zmanda bazı kazma topçularda öle
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kardeşim sen elalemin söylediklerine bok atmaktan başka bişey yapmazmısın.ama pardon ,sizin işiniz:maaşlı beşiktaş taraftarlığı.yönetim yanlış yaptı;doğru de.yönetime :yanlış yapıyosun diyene,susun de.herşeyi bilen kişilikler.bitmezsiniz siz.bilinçli yapıyosanız anlarım ama grçekten bu yönetimin başarılı olduğunu düşünüyosanız çok yazık çoooook.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #8 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yönetim başarlı demedim , hiç bir yerden maaş aldığımda yok , ağzınızdan çıkanı tartın . Halen 8 hafta var halen şansımız var sizler sözde Beşiktaşı çok seven adamlar yersiz zamansız dırdırınızla bu kulübe satılık medyadan daha fazla zarar veriyorsunuz lütfen sezon sonuna kadar susun sezon sonu yönetime hocaya kime istiyorsanız sövün ,dövün ama allah aşkına şimdi susun . | |||
| | |
| | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
![]() |