![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | biletix sanırım teknik bi hata yaptı 25 yazarak 2 olarak düzeltilmiş şimdi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Del Bosque'nin parasını taraftardan çıkartacaklar galiba ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yeni açık 60 herneyse de kapalı alt 150 bence bu çok yani..neyse alıcaz bu maçı ba$ka yolu yok! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaw beşiktaş şampion olsun da 60 lıra feda olsun
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yinede 60 cok fazla bencede hele kapaliya bakin 200 150 ytl bu ne be kardesim cl macimi ama yonetim hakli adamlar sezon basinda kombine satiyor taraftar alsin SIKINTIYA dusmesin boyle zamanlar gelince iste ama inaniyorumki istikrar saglansa besiktasim artik 20 binden asagi kombine satmaz taraftara guven veremedi bizim yonetim bu konuda
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bilet fiyatları normal bence sonuçta bu paralar kulübe destek hafta sonu bir gece çıkmazsın o parayla rahat maça gidersin Beşiktaş için az bir bedel..ben saat 6 gibi gişenin önünde olucam 5:30 bile olabilir | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57301-derbi-biletleri-carsamba-gunu-satista/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 25-03-2008 12:29 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |