![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #52 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ben hem fbden hmde gsden nefret ediom çünkü anında bestelerimizi çalıyolar gs pek çalmıyo kendi yaptığı besteler var ama fb nerdeyse hpsini çalıyo mesela çarşı bir beste yaptı bnm çok beğendiğim da dattiri dat dat dattiri dit dit bu besteyi fbliler buz hokeyi maçında sölemişler işte fbye bnm bundan nefretim var !!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | taraftarı taklitçi ayrıca fenerbahçeli basın mensupları cahil tv de konuşmayı bilmeyen kro tipler ve ayrıca uyuz dayak yemeyi hakkeden bir taraftar topluluğuna sahip...şampiyon olamayınca çocuk gibi ağlıyorlar ve bu beni daha çok sinirlendiriyor ve kendilerinden nefret ettiriyor...herkes kocasını bilecek ...
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biliyo musun bende hep merak etmişimdir nedendir bilmiyorum ama fener dediler mi sinirlerim tepeme çıkıo nie feneri tutarlar anlamıom....:O
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
fener ezik bi takım tek başarılarıda gs ye 6 kasımda 6 atmışlar ya o başka ne var HİÇ BİŞİ yokmuş cumhuriyetmiş fner cumhuriyetymiş onların ezik bahçe bunu tüm dünya kbullenmiş unutmasınlar onların kocası biziz ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Ben nefret etmiyorum Haaa anadoludaki X bir takım Ha FB benim için .Deger vermedigim bişiden nefret de etmem
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |