![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | böyle olmaz ya yazik olsun ertugrul saglamdan artik vallahi bikdim ben vallah gelmis gordon mu nedir getiriyolar lan ben gordon adina bi bak be les gibi giderim türkiyeden defans alirim daha iyi bu ne gordon osaman da yenilirseniz bize tercübeli lazim diyonus nedir bu ja benim düsüncem ankara macinda kimse maca gitmesin bence
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
gideriz macımıza yıne takımımıza destegımızı verırız zaten su anda bı hava yakalamıs takım bu saatten sonra kendı ıcımızde boyle sorunlar yasarsak sampıyonlugu kacırırız elımızden herkes bunu dusunerek yorum yapsın lutfen!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ayrıca her besıktaslının zıhnıyetı budur bu zıhnıyetı tasıyan hıcbır besıktaslıda aptal degıldır olayların herkes farkında ama sagduyulu olmamız gerektıgını bılıyor senın gıbıler böyle ortamı gererek takımı kaosa surukluyorsunuz bunun uzerıne yorum da yapma sacma olur tamam mı tellocum | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |