![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | karamsarlıkla alakası yok hocam bile bile lades olduk ii bi defans alsak şampiyonuz ama bu herifi alarak şamp. sattık resmen
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #33 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | lütfen herkes youtubeden adamın ismini yazıp maçlarını izlesin..bence topa hakimiyeti gayet başarılı saygılar
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Pek dişe dokunur bi videosunu bulamadım varsa link atar mısın?
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | yapmayin ya... hanginiz boboyu, telloyu, cisseyi, delgadoyu, iyi taniyordu be? herkes bu oyuncular gelincede konustu kim ya bu bobo!? bobo oyuncumu ya diye? ben gorden benyendim demiyorum once gorelim sonra elestirelim.. bize kimler gelmedi ki gorduk klebersonu, ailtonu, ricardinho bile ismi var baska??? biraz bekleyelim.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
Katılıyorum arkadaşım Tello geldiğinde kopan fırtınaları daha unutmadım ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
rothen i alıcaz diyip tello yu makaleleyle ilgilenip cisseyi melberg ile iliglenip gordonu alırsan tepki görürsün. ama adam iyi çıkarsa tello gibi kimseden ses çıkmaz .aldıkları adam takımı sırtlamak zorunda
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
gideriz macımıza yıne takımımıza destegımızı verırız zaten su anda bı hava yakalamıs takım bu saatten sonra kendı ıcımızde boyle sorunlar yasarsak sampıyonlugu kacırırız elımızden herkes bunu dusunerek yorum yapsın lutfen!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |