![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kardeşim önder turacıyı unutmuş (türk asıllı belçika milli takım oyuncusu ) burası beşiktaş hangi foruma yazıyorsun febe kimi ezip geciyor anlayamadım ekonomiye göre takım tutsaydık man utd.,real madridli olurduk.her şeyi yapabilirler ruhumuzu asla ele geçiremezler ASİ RUH AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI ALAYINIZ YIKAMAZ ŞANLI BEŞİKTAŞI
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 1. yabancı sınırlaması kalmadı, önümüzdeki sezonda 6+2 devam edecek, 2. şahsi fikrim; bu sınır kesinlikle kalkmalı, yani önümüzdeki yıllarda bu kural kaldırıldığında yaratılan komplo teorileriniz gerçekleşti gözüyle mi bakacaksınız, adamlar birkaç yıllarını alan sistematik bir yönetim tarzıyla sınırsız yabancıyı kaldırabilecek ekonomik güce kavuşmuşlarsa bunu istemeleri çok doğaldır ve ne yazık ki bu sınırın devam etmesini isteyen gerek kendi yönetimimiz gerekse diğer takım yönetimlerinin bunu istemedeki düşüncesi, bunu değerlendirebileceklerin daha da güçlenmesini istememeleridir, böyle çağdışı düşünceler yerine onların doğrularını baz alarak "zararın neresinden dönersek kardır" düşüncesini uygulayabilirsiniz mesela... hasan doğan hakkında da bu tür komplo torileri dolaşmaya şimdiden başlarsa gelecekte de çözümü bulunamayacak bir ortam bizleri bekliyor demektir, aziz yıldırım ve yönetim kurulunun, tüm yukarıda saydığım olumlu şeylere karşın sempati duyulmayan, aksine kin ve nefret tohumları attıkları söylem veya hareketleriyle, iddia ettikleri markalaşmayı yakalamaları zor görünüyor, bizim yapacağımız en doğru davranış kendi işimize bakmaktır, biz istikrarlı doğrular serisini yakaladığımız sürece bu komplo teorilerini düşünmeyiz bile, bu camia yapısı, taraftar bütünlüğü ve yetip artacak ölçüde tesis imkanına sahibiz, tek yapmamız gerekn o hep savunduğumuz beşiktaşlılık duruşu altında rakibimizin kin ve nefret uyandıran söylem ve davranışlarına aldırmayarak uyguladıkları yönetim tarzını birkaç yıl sürdürebilmek...
__________________ eternity... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |