![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kim kimin yedeği anlamadım.Tam tersi olmasın.
__________________ ÇARŞI rule the world. Beşiktaş fo' life... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
aynen dogruluyorum | |||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | transferi ertuğrul yapıyo siz yönetimi istifaya davet ediyosunuz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | valla tam olarak hangi açıklamaların üstüne yorum yapıldığını ben anlamış değilim. Hiç kimse önce gordon u istedik sonra drpic e yöneldik dememiş. Hatta tam tersi Drpic i izlerken gordon u görmüşler beğenmişler. Drpicden vazgeçince de ona yönelmişler. Beğenmeseler niye alsınlar daha transferin bitmesine 4 gün var. Sinan Engin iddalı açıklamalar yapıyor. Bu oyuncunun alınış şeklinde anormal olan bir şey yok. Drpic in alınmayış şeklinde anormal bir şey var. Video da bi tarafını açtı diye oyuncu almaktan vazgeçmek çok saçma bir şey. Ama bu yüzden de Gordon u aldılar diye ne yaptınız allah belanızı versin istifaaa diye bağıracak değilim. Adamı izlemeden yorum yapmam iyi çıkarsa da yönetimi tebrik ederim. Bu arada red devil arkadaşımızın da çelişkili halleri beni oldukça şaşırttı. Drpic transferinde daha adamı izlemeden videolar yüzünden yorum yapmayın diyen arkadaşımız, nedense Gordon transferinde yargısız infazı yapıştırmış adama gerçekten ilginç amaç ne anlayamadım... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Öncelikle Merhaba, Bu Forum`u yeni gördüm ve keske güzel bir giris yapsaydim ama su son trajikomik olay Bardagi tasirdigna inaniyorum. Diatta, Higuain, ve gecen Sezonlarin yanlisina bir yenisi eklendigne inaniyorum. Bu satilmis Medya`nin yönlendirmesi ile Transfer olmaz. Gordon henüz 22 yasinda ve tecrübesi bizim Defansi saglam tutacagina inanmiyorum. Olmiyacak Dua`ya amin demiyelim, bir Antalya Macinda izlemisler onda karar kilmislar. Zagreb`in oynadigi Rakip de Senol Günes`in Ekibi FC Seoul! Yani 5:1 maci Zagreb aliyor, gerisini anlatmama gerek yok. Gordon`nu nerden hatirladimi simdi buldum ![]() Werder Bremen - D. Zagreb Sampiyonlar Ligi Ön Eleme Macinda yedikleri 1:1 deki gol de kendi Kalecisi ona Firca atmisti. O maci canli izledim ve yaptigi o hataya gülmekten kopmustum, ama bir o kadar da sinirlendim. O yaptigi Hatayi Baki yapsa yerden yere vurulur, ama nedense Futbol kalitesi düsük olan Yabancilari yerden göge sigdiramiyoruz. Besiktas da Oyunculari izlemeden transfer edildigne inaniyorum. Bu Video da Medya`ya düserse bundan da vaz geceriz. Ne de olsa Baskan Sampiyonlugu ilan etti,... biz bekleriz. 22 Yasinda birinin ne kadar tecrübesi olsun ki Defansi saglam tutsun???! Digerini almadiniz, bu bir tercih ama daha kötüsünü Elma diye Armut yedirtmeyin. Artik ben gecen sezonlari arti ve eksilerini karsilasdirirsam, Demirören Yönetimi Külübü iflasin esine getirdigni görebiliyorum. Art niyetli olmasa bile bu isten anlamadigna inaniyorum!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Vallahi artik ben bu Besiktas Yönetimine e-mail atmaktan biktim. Ama yinede bir tane daha yolladim. Isterseniz kendimizi kandirmiyalim, yol yakin iken bu Transfer askiya alinsin. bilgi@besiktasjk.com.tr Sen de Takimini seviyorsan ve sahip cikmak istiyorsan bu Video Link icerikli bir e-mail at! Yönetim`in yaptiklari yanlislari daha fazla olmasina engel olalim, olan Besiktas`in Parasina oluyor ve sonunda Borc büyüyor. Madem bu Gordon transfer edilecekti, neden ilk önce ona teklif götürülmemis?! Ben ilaki Transfer istemiyorum, ama bize Armut`un birini, Elma diye sunmasinlar tepem atiyor! Diatta, Higuain, Youla, say say bitmez diger Sezonlari da eklersek.... ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hala defansa yeni bir adam arıyoruz neden acabaaaaaA?? ? ? ? ? ? ? ?herkes bi düşünsün şu gordonu dünya yıldızı ilan eden arkadaşlar
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | önce oyuncuyu izlemek istiyorum,drpic olsun zapotocny olsun majstrovic olsun isimsiz ve kimsenin çok da tanımadığı isimlerdi,ama medyada 2-3 gün adı geçtiği için kimse yadırgamazdı gelişini,bu oyuncunun şanssızlığı ise hiçbir gazeteye ismi düşmeden alınmış olması, herkese çok süpriz oldu ama yine de bu oyuncuyu bir kere bile izlemeden yönetime sövüp saymayı uygun bulmuyorum bunu yapanların da neye dayanarak yaptıklarını anlamıyorum.Sonuç olarak isimsiz bir stoper alacağımız belliydi,kimse yıldız beklemiyordu,nedir bu isyanın sebebi anlamış değilim
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |