![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 77
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Arkadaşlar,Fatih Terim biliyorsunuz Galatasaraylı onun için varsa yoksa GS ,onun için normaldir fakat hayret edilecek bir şey var onu gözden kaçırıyorsunuz oda Hakan Şükür ün kadroda yok olması. Bence bu hazırlık maçları olduğu için KARTALın topcularının olmaması beni sevindiriyor çocuklar yorulmayacaklar ve takım olarak lige daha iyi hazırlanacaklar yani kadro eksiksiz olacak. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla toraman zaten terime tepki gostermedi ve toramanin cagrilmayisida normaldir inanilmaz hatali oynuyor bu sezon rize macinda gokhan arkadaydi ve inanin bana cok rahat bir mac izledim gokhan geldigini hemen belli etti ama ah bide sakatlanmasa iste toraman ve bobonun su anda biraz yedek oturmasinda fayda goruyorum sahsi adima tekrardan toparlanacaklarina eminim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
bencede sence
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İ.Toraman çok sevilen iyi bir futbolcu.Ancak Beşiktaş olarak çok tuhaf sayılabilecek goller yediğimiz de bir gerçek.Toraman önce bu defansı toparlayacak,sonra gayet tabii ki Milli Takım defansını...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
ciddi misin ? bunu bilmiyordm... ![]()
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |