![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | haklısın hatta cavcav ustune para alıyo bızım yonetım para dağıtmaya bayılıyo çok paramız var ztn
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aynen öyle kardeş ilhan cavcav bunun gbilerini 100 bin doalra getiriyor adam hayatında kulüb baskanlıgında oldugu sürece hic bi futbolcuya zam yapmamıs böyle bişey var mı ya ve türkiyenin tek borçsuz klübü klüb böyle yönetilir bjk gbide taraftarı olsa her sne şampiyonluga oynar bu sne kötü olduklarına bakmayın
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gercekten bu basinin sözlerine uyup bölye seyler yazdiginiza inanamiyorum. fark ettigseniz hep besiktas´ in hamlelerini negatif yansitan bir medya olusmus durumda. sanki baska takimlar yanlis yapmiyormus gibi bizim her isimizde bir yanlis bulmaya calisiyorlar. transfer yapiyorsun aslinda iyi birsey ama onda bile kötü birsey bulup cikartiyorlar. bunu artik o kadar net bir sekilde gerceklestiriyor basinimiz ki görmemek mümkün degil. böyle ön yargili olmayalim. neymis? bir milyon vermisler ankaragücü istememis. olabilir. peki adam tutup da seneye 4 milyona ispanya ya satilirsa o zaman kim hakli cikacak? ne var yani ankaragücü almadiysa? bunun dogru hamle olup olmadigini ancak adam oynamaya baslayinca görecegiz. zira iyi cikarsa o zaman ne yazacak ayni basin mensupu onu merak ediyorum. bunu bir daha söyliyecekmi o zaman? bi düsünün....
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |